Tottenham: Capello, Hoddle, Hiddink - találgat az angol sajtó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.17. 08:09
Angol sajtóhírek szerint már vasárnap este, hivatalosan azonban hétfőn menesztették a Premier League-ben szereplő Tottenham Hotspur portugál menedzserét, André Villas-Boast. A helyi sajtóban azonnal megindult a találgatás arról, hogy ki lehet az örököse. Sztárnevekben nincs hiány.

Az orosz válogatott jelenlegi, az angol nemzeti tizenegy korábbi olasz szövetségi kapitánya, Fabio Capello vasárnap kint volt a White Hart Lane-en – a Spurs hazai pályán kapott ki a Liverpooltól 5–0-ra –, ez épp elég volt ahhoz, hogy máris beinduljon a spekuláció.Fabio Capello vasárnap kint volt a White Hart Lane-en – a Spurs hazai pályán kapott ki a Liverpooltól 5–0-ra –, ez épp elég volt ahhoz, hogy máris beinduljon a spekuláció.

Glenn Hoddle játékosként és menedzserként is szolgálta a Spurst, igaz, 2006 óta nem edzősködött. Gary Lineker szerint azonban mégis ő lenne a legjobb választás.

A holland Guus Hiddink elképesztően tapasztalt, a beugrószerep sem lenne ismeretlen számára, ráadásul a világlátott szakembernek most nincs munkája. A 67 éves tréner némi PL-múlttal is bír, 2009 elején Luiz Felipe Scolari helyét foglalhatta el a Chelsea kispadján. A „kékekkel” egyszer kapott ki: a White Hart Lane-en a Spurstől 1–0-ra…

Villas-Boas még pozícióban volt, amikor az angol sajtó Diego Maradona nevét is bedobta a napokban...

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik