Thomas Vermaelen személyében „rutinos” játékos érkezett a védelembe

Vágólapra másolva!
2009.06.19. 18:55
Az angol labdarúgó-bajnokság élvonalának (Premier League) legutóbbi negyedik helyezettje, az Arsenal Thomas Vermaelennel erősítette meg keretét. A belga válogatott védő 10 millió font körüli összegért cserélt csapatot.
Vermaelen érkezett az Arsenal védelmébe
Fotó: Action Images (archív)
Vermaelen érkezett az Arsenal védelmébe
Vermaelen érkezett az Arsenal védelmébe
Fotó: Action Images (archív)
Vermaelen érkezett az Arsenal védelmébe

Fotó: arsenal.com
Arsene Wenger véghez vitte első nyári igazolását. A védelem megerősítése érdekében Thomas Vermaelent csábította a klubhoz.

A belga játékos mégy csak 23 éves, de már több mint száz meccsen játszott az Ajax felnőttcsapatában, s nemzetközi rutinnal is rendelkezik.

A belga válogatott védő átigazolását már több napja kész tényként közli a szigetországi média, a hivatalos bejelentésre azonban csak a mai napon került sor az Arsenal részéről.

A 23 éves Vermaelen 2004-ben került az Ajaxhoz, most pedig 10 millió font körüli összegért váltott klubot, a belga lapok egybehangzóan 13 millió euró körüli összegről írnak.

„Thomas hatalmas igazolása az Arsenalnak, nagyon elégedettek vagyunk, hogy csatlakozott hozzánk. Ő egy rendkívül szilárd védő, aki már rendelkezik Bajnokok Ligája- és UEFA-kupa-tapasztalattal” – értékelte a szerződéskötést Arsene Wenger, az Arsenal menedzsere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik