Flamini sorsa eldőlhet a vasárnapi, Everton elleni bajnokiig

Vágólapra másolva!
2008.05.02. 15:55
Mathieu Flamini szerződése az idény végén lejár, így szabadon igazolhatóvá válik. A középpályást a Juventus és a Milan is szeretné leigazolni, Arséne Wenger a hétvégén választ szeretne kapni a játékos döntéséről, de örülne, ha honfitársa maradna az „ágyúsoknál”.
Flamini sorsa eldőlhet a hétvégén
Fotó: Imago
Flamini sorsa eldőlhet a hétvégén
Flamini sorsa eldőlhet a hétvégén
Fotó: Imago
Flamini sorsa eldőlhet a hétvégén

Mathieu Falmini szerződése lejár az idény végén az Arsenalnál, és nagy esély van rá, hogy eligazol az „ágyúsoktól”. Arséne Wenger reménykedik a francia középpályás maradásában, és választ vár a futballistától vasárnapig.

„Még nem dőlt el, hogy mi lesz a sorsa, de ma vagy holnap szeretnénk választ kapni Flaminitól, hogy marad-e nálunk” – mondta Wenger.

„Pozitívan állok a dologhoz, mivel úgy érzem a klub és Mathieu kapcsolata erősebb annál, mint ami egy másik csapat tud nyújtani neki” – tette hozzá a mester.

A 24 éves középpályás legkitartóbb kérői a Juventus és a Milan, Wenger bízik benne, hogy honfitársa a szívére fog hallgatni, amikor döntést hoz, nem pedig a pénztárcájára.

„Ha a labdarúgáson múlik, akkor maradni fog, de ha a pénzügyek is befolyásolják, akkor lehet, hogy eligazol” – mondta a szakember.

Wenger nem fog a játékos útjába állni, ha a távozás mellett dönt, habár erre nincs is sok lehetősége, mivel Flamini nyártól szabadon igazolható.

„Rajta múlik, hogy milyen irányba megy tovább, mindenki szabadon dönthet jövőjéről, akinek nincs érvényes szerződése, és ezt tiszteletben kell tartanunk” – tette hozzá a francia menedzser.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik