NHL: kétgólos hátrányból nyerte meg a New York-i rangadót az Islanders

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2022.11.09. 07:02
null
Kétgólos hátrányból győzte le az Islanders a Rangerst a New York-i rangadón (Fotó: Getty Images)
Az új idényben harmadszor, ezúttal kétgólos hátrányból felállva győzte le 4–3-ra a Rangerst az Islanders a New York-i rangadón az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerinti szerdai játéknapján. A Vegas Golden Knights a Toronto Maple Leafs elleni 4–3-as hosszabbításos sikerével sorozatban nyolcadik mérkőzését nyerte meg, míg a 2022–2023-as évadot három sikerrel kezdő St. Louis Blues zsinórban nyolcadszor kapott ki, hiszen ezúttal a Flyers Philadelphiában győzte le 5–1-re.

A New York-i rangadón a vezetést az Islanders szerezte meg, de a pályaválasztó Rangers még az első felvonásban egyenlített, majd a második harmadban két emberelőnyös góllal 3–1-re lépett el. A harmadik játékrészben viszont gyorsan, mindössze 14 másodperc után zárkózott az Islanders, amely újabb két gólt szerezve nyert 4–3-ra – az új évadban harmadszor is legyőzve városi riválisát.

A Vegas Golden Knights fordulatos mérkőzésen mentette hosszabbításra a Toronto Maple Leafs elleni vendégjátékát, majd Reilly Smith második góljával meg is nyerte a mérkőzést 4–3-ra – sorozatban nyolcadik sikerét aratva. De tapad a Nyugati konferenciát vezető nevadaiakra a Seattle Kraken is, amely 5–1-re győzte le hazai jégen a Nashville Predatorst.

A New Jersey Devils pedig egymás után hetedik győzelmét könyvelhette el a sorozatban hat vereségnél járó Calgary Flames elleni 3–2-es sikerrel.

NHL
ALAPSZAKASZ

Buffalo Sabres–Arizona Coyotes 1–4
Detroit Red Wings–Montreal Canadiens 2–3 – szétlövéssel
New Jersey Devils–Calgary Flames 3–2
New York Rangers–New York Islanders 3–4
Ottawa Senators–Vancouver Canucks 4–6
Philadelphia Flyers–St. Louis Blues 5–1
Toronto Maple Leafs–Vegas Golden Knights 3–4 – hosszabbítás után
Tampa Bay Lightninig–Edmondon Oilers 2–3
Winnipeg Jets–Dallas Stars 5–1
Seattle Kraken–Nashville Predators 5–1
Los Angeles Kings–Minnesota Wild 1–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik