NHL: a Columbus szétlövéssel, a Washington hosszabbításban nyert

MTI/ P. K.MTI/ P. K.
Vágólapra másolva!
2022.03.12. 07:44
Az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) legutóbbi játéknapján négy mérkőzést rendeztek, melyek közül három hazai sikert hozott. A Pittsburgh és a New York Islanders egyaránt 5–2-es győzelmet aratott, a Vegas, illetve a Winnipeg fölött, míg a Columbus szétlövésben verte meg a Minnesotát, a Vancouver–Washington meccs pedig hosszabbításban dőlt el a vendégek javára.

Jevgenyij Kuznyecov mesterhármassal járult hozzá a Washington hosszabbításban aratott vancouveri sikeréhez. Az orosz játékos két góljával a fővárosiak az első játékrészben előnybe kerültek, és bár a harmadik harmadban a Canucks fordított, Kuznyecov egyenlítő találatával ráadásra mentette az összecsapást – ez volt pályafutása második mesterhármasa –, amelyben végül a Capitalsból Lars Eller volt eredményes.

Egymást követő harmadik találkozóját vesztette el a Vegas, amely ezúttal a Pittsburgh otthonában szenvedett 5–2-es vereséget. Ugyanilyen eredmény született New Yorkban az Islanders és a Winnipeg mérkőzésén.

Négymeccses vereségi szériáját zárta le a Columbus Blue Jackets azzal, hogy vendéglátóként szétlövésben kerekedett a Minnesota fölé.

NHL
ALAPSZAKASZ

Columbus Blue Jackets–Minnesota Wild 3–2 – szétlövéssel
Pittsburgh Penguins–Vegas Golden Knights 5–2
New York Islanders–Winnipeg Jets 5–2
Vancouver Canucks– Washington Capitals 3–4 – hosszabbítás után

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik