NHL: 9 másodperc alatt sokkolta a címvédő a Vancouvert

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.11.24. 07:10
null
A Vancouver sokáig kézben tartotta a Chicago elleni meccset, aztán kilenc másodperc alatt megfordult <br />az összecsapás menete (Fotó: Action Images)
A címvédő Chicago Blackhawks – amely a második legtöbb pontot gyűjtötte eddig az alapszakaszban – 2–1-re legyőzte az észak-amerikai jégkorongbajnokság (NHL) legutóbbi játéknapján a Vancouver Canucksot idegenben, miután a harmadik harmadban kilenc másodperc alatt két gólt szerzett, és ezzel fordított, Corey Crawford kapus révén pedig megőrizte előnyét a folytatásban.

 

Ryan Kesler az első harmadban előnyből szerzett gólt a hazaiaknak, akik a záró játékrész elejéig uralták is a nagyiramú meccset, a harmadik harmad elején azonban beütött a krach: előbb Andrew Shaw, majd kilenc másodperccel később Marcus Kruger jutott tovább Roberto Luongo eszén.

A Phoenix Coyotes 4–2-re kikapott otthon a Anaheim Duckstól, az arizonai csapatnak ez volt az első hazai mérkőzése a szezonban, amikor nem szerzett pontot – korábban kilenc győzelem és két hosszabbításos vereség volt a mérlege.

Alekszandr Ovecskin 20. találatát szerezte és ezzel vezeti a góllövőlistát, ennek ellenére a Toronto Maple Leafs szétlövéssel legyőzte a Washington Capitalst. Pocsék meccse volt a Detroitnak, amely Clarke MacArthur két találata után 4–2-re kikapott az Ottawától. A Szenátorok háromszor is játszhattak kettős emberelőnyben a rengeteg kiállítással találkozott mérkőzésen, ráadásul a Red Wings elveszítette a második gólját szerző Pavel Dacjukot, aki agyrázkódás gyanúja miatt ma nem játszhat a Buffalo Sabres ellen.

NHL, ALAPSZAKASZ
Toronto Maple Leafs–Washington Capitals 2–1 – szétlövés után
Montreal Canadiens–Pittsburgh Penguins 3–2
Detroit Red Wings–Ottawa Senators 2–4
Philadelphia Flyers–New York Islanders 5–2
St. Louis Blues–Dallas Stars 6–1
Nashville Predators–New York Rangers 0–2
Phoenix Coyotes–Anaheim Ducks 2–4
Vancouver Canucks–Chicago Blackhawks 1–2
Los Angeles Kings–Colorado Avalanche 0–1 – hosszabbítás után
San Jose Sharks–New Jersey Devils 2–1

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik