Torres Simeonét éltető dalt énekelt, Kokét ölelte – kisfiúként

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.23. 10:51
Az Atlético Madrid és a Chelsea kedd este lejátszotta a Bajnokok Ligája-elődöntő legkevésbé fogyasztható kilencven percét. A mérkőzésen az angolok spanyol csatára, Fernando Torres gyerekkori második otthonába tért vissza.

El Nino, azaz a Kölyök becenévre hallgató csatár 2001 és 2007 között szerepelt az Atlético Madrid első csapatában, majd 214 bajnoki és 84 gól után Angliába, a Liverpoolhoz szerződött, s onnan került a Chelsea-hez. Torrest, a „matracosok” történetének legfiatalabb csapatkapitányát kitörő örömmel és szeretettel fogadta a Vicente Calderón közönsége, ami egyáltalán nem meglepő: nem csak a klub históriájának egyik legjobb csatára volt, de fiatalként, gyerekként egy közülük.

Előkerült egy régi felvétel, amelyen Torres az Atlético jelenlegi sikeredzőjét és korábbi játékosát, Diego Simeonét élteti több ezer szurkolótársával együtt. A csatár szőke haja és kölyökképe 0:46-nál bukkan fel.

Bónuszként pedig még egy különlegességet mutatunk az Atlético és a Chelsea pikáns párharca kapcsán: a retró hangulatú képen a madridiak első csapatába már befutott Torres, illetve négy Atlético-csemete látható, köztük (a csatár bal kezénél) a kedd este szintén kezdőként (de már ellenfélként) pályára lépő Koke.

Tinédzser Torres és az Atlético-reménységek (Forrás: reddit.com)
Tinédzser Torres és az Atlético-reménységek (Forrás: reddit.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik