„Erre Beckham sem volt képes” - stílusikon lett a madridi házi gólkirály

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.04.25. 12:00
null
Griezmann oldalt felnyírt, felül kihidrogénezett sérója egyre több követőre lel (Fotó: Reuters)
A spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid 2014–2015-ös szezonjának egyik legjobbja, a nyáron igazolt Antoine Griezmann a pályán és azon kívül is hódít a spanyol fővárosban.

 

 

A 24 éves francia válogatott támadó 20 gólnál jár a Primera División jelenlegi idényében, ennél többet csak Cristiano Ronaldo és Lionel Messi tudott szerezni 32 forduló alatt. De Griezmann nem csak a játékával szerzett követőket magának, civilben David Beckham babérjaira tör.

Madrid piros-fehér felén kitört a „Griezmannia”, azaz egyre több drukker kéri fodrászától a trendteremtő francia különleges frizuráját és osztja meg a végeredményt a közösségi oldalakon.

„David Beckham külseje volt a legnagyobb hatással a szurkolókra. A különbség Beckham és Griezmann között, hogy az angol követte a trendeket, a francia viszont kreált egyet. Az ő frizurája nem létezett korábban, Beckham ezt nem mondhatta el magáról” – nyilatkozta a spanyol As sportlapnak Miriam Martínez, a madridi Salon Mima tulajdonosa.

Fodrásznál az egyik követő (Fotó: AS)
Fodrásznál az egyik követő (Fotó: AS)
A végeredmény (Fotó: AS)
A végeredmény (Fotó: AS)
New Yorkban is hódít a „Griezmannia” (Fotó: AS)
New Yorkban is hódít a „Griezmannia” (Fotó: AS)

A madridi újság azt is megjegyzi, hogy Griezmann „hajkövető” tábora egyelőre még nem ér fel Cristiano Ronaldóéval és Neymaréval, jelenleg a portugál és a brazil sztáré a két legkeresettebb frizura a spanyolországi fodrászüzletekben.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik