Gera klubtársa lufiból szívta a kéjgázt autója volánjánál

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.04.13. 14:32
null
<strong>A videó megtekintéséhez kattintson a képre!</strong>
Saido Berahino, a West Bromwich Albion fiatal támadója fokozottan felelőtlen magatartásról tett tanúbizonyságot, mikor egy átmulatott éjszaka során kéjgázt inhalált egy lila lufiból, majd autóval indult útnak baráti társasága kíséretében.

A 20 esztendős futballista az euforikus hatást kiváltó drog belélegzése után teljesen kábultan dülöngélt a kormánynál, miközben női utastársa nevetve azt kérdezgette: „Magadnál vagy? Nem gondolod, hogy eleget szívtál?” Az esetről felvétel is készült, amit a Mirror közölt. A videó sajnos nem beágyazható, de a linkre kattintva megtekinthető.

A szippantás közben a lány azzal is viccelt, hogy elküldi a felvételt a heti 12 ezer fontot kereső Berahino ügynökének. Ha elküldte, ha nem, a felvétel nyilvánosságra került és eljutott a fél világhoz, köztük a WBA vezetőihez és menedzseréhez, Pepe Melhez.

A játékos a Manchester Uniteddel szemben 3–0-ra elveszített angol bajnoki követően lazított a nevetőgáz használatával, a mámoros percek után állítólag 120 mérföldet vezetett Birminghamtől Londonig, ahol tovább folytatódott az éjszaka.

A West Brom szóvivője a Mirrornak elárulta, a klub tud a történtekről, és vizsgálja az ügyet, de többet egyelőre nem árultak el.

Nem Berahino az első Premier League-futballista, akiről kiderül, hogy szívesen szippant a legális, de az egészségre veszélyes nevetőgázból. 2013-ban a Tottenham válogatott hátvédjéről, Kyle Walkerről került elő egy lebuktató fotó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik