Barcelona: „Ahogy viselkedett, megérdemli, hogy elengedjük!”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.05.25. 11:31
Robert Fernández, a Barcelona labdarúgócsapatának technikai igazgatója a Barca Tv egyik műsorában elárulta, ki lesz a katalánok első távozója a nyári átigazolási időszakban.

„Az előző nyáron távozni akart, ám mivel akkor a transzferembargó miatt nem igazolhattunk új játékost, megkértük, maradjon, és így is tett, amiért nagyon hálásak vagyunk” – mondta a gránátvörös-kékek technikai igazgatója Sandro Ramírezről.„Az előző nyáron távozni akart, ám mivel akkor a transzferembargó miatt nem igazolhattunk új játékost, megkértük, maradjon, és így is tett, amiért nagyon hálásak vagyunk” – mondta a gránátvörös-kékek technikai igazgatója Sandro Ramírezről.

A 20 éves csatár összesen 20 tétmeccsen lépett pályára a 2015–2016-os idényben a Barcelona mezében, ezalatt 3 gólig jutott.

„Május elsején hosszabbíthattuk volna meg a szerződését még egy évvel, ám azután, hogy kitartott a csapat mellett, úgy gondoljuk, megérdemli, hogy elengedjük, és így más kihívás után nézhessen” – tette hozzá Robert Fernández.

A támadónak Angliából már akadnak is ajánlatai, sajtóhírek szerint a Tottenham szívesen szerződtetné az ingyen igazolható Sandrót.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik