Barca: Iniesta távozhat, jött egy visszautasíthatatlan ajánlat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.02.20. 16:43
Spanyol sajtóhírek szerint eljött a pillanat, amelytől régóta tartanak az FC Barcelona drukkerei: Andrés Iniesta eldöntötte, hogy a nyáron távozik a gránátvörös-kékektől.

A 33 éves spanyol ikon 12 esztendős korától a Barcelonát erősíti, ám az utóbbi időben többször is felvetődött, hogy eljött a távozás ideje.

Iniesta a katalán Diario Sport beszámolója szerint úgy érzi, lassan pályafutása végére ér, és szeretne még „egy kis pénzt keresni”, mielőtt végleg szögre akasztja a stoplist.

A hírek szerint már érkezett a Barcelonához egy ajánlat, amelyre nagy valószínűséggel hamarosan rá is bólint Iniesta: a kínai élvonalbeli, Paulo Sousa irányította Tiencsin Csüancsien tárt karokkal fogadná őt.

Spanyol sajtóhírek szerint eljött a pillanat, amelytől régóta tartanak a Barcelona drukkerei: Iniesta távozik (Fotó: AFP)
Spanyol sajtóhírek szerint eljött a pillanat, amelytől régóta tartanak a Barcelona drukkerei: Iniesta távozik (Fotó: AFP)

A kínaiak ráadásul mélyen a zsebükbe nyúlnának: állítólag évi 35 millió eurót (majd’ 11 milliárd forint) utalnának át a számlájára, ha rábólint a középpályás. Ez jelenlegi fizetésének közel a négyszerese.

Mivel Iniesta nemrég olyan szerződést írt alá, amely szerint ő dönti el minden idény végén, hogy hosszabbít-e, a Tiencsin Csüancsienhez ingyen távozhatna.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik