La Liga: El kell ismernem, hiányzik C. Ronaldo – Messi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.03.30. 11:34
null
Messinek hiányzik Cristiano Ronaldo a spanyol bajnokságból (Fotó: AFP)
Lionel Messi egy argentin rádióadónak adott nyilatkozatot, amelyben többek között arról is beszélt, hiányzik neki a spanyol bajnokságból a tavaly nyáron a Real Madridtól a Juventushoz szerződő Cristiano Ronaldo.

 

„El kell ismernem, hogy hiányzik Cristiano Ronaldo, jó lenne, ha még itt lenne Spanyolországban. Igaz, kicsit nehéz volt, amikor trófeákat nyert, de emelte a La Liga presztízsét” – mondta Lionel Messi az FM Club 94.7 nevű argentin rádiónak.

A Barcelona argentin sztárja ezt követően arról is beszélt, hogy Cristiano Ronaldo átigazolásával a Juventus a BL egyik favoritjává vált, az Atlético elleni nem mindennapi továbbjutás pedig tovább növelheti a torinói csapat játékosainak önbizalmát.

„Cristiano érkezése óta a Juventus jó eséllyel pályázik a Bajnokok Ligája-győzelemre, ráadásul az Atlético Madrid elleni mérkőzés plusz magabiztosságot adhat nekik” – fogalmazott az argentin sztár.

És hogy ki a világ jelenlegi legjobb labdarúgója? Messi meglepő listával válaszolt a kérdésre.

„Senkit nem akarok kihagyni, de szerintem jelenleg Neymar, Kylian Mbappé, Eden Hazard, Luis Suárez és Sergio Agüero a világ legjobbjai. Nem említettem Cristiano Ronaldót, mert saját magammal együtt levettem a listáról.”

Messi ugyanebben az interjúban az argentin válogatottról is beszélt, erről ide kattintva olvashatnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik