Argentína: Nem nagy élvezet ilyen környezetben játszani – Messi

S. Á.S. Á.
Vágólapra másolva!
2019.03.30. 09:18
Lionel Messinek sokan azt javasolták, hagyja ott az argentin válogatottat – őt és a családját is megviselték a pletykák.

Messi a minap interjút adott az argentin Club 947 rádiónak, s őszintén beszélt arról, mennyi csalódás és támadás érte az utóbbi években a válogatottnál.

Rengeteg hazugságot terjesztettek rólam, ami azért bosszant, mert az emberek elhiszik, amit hallanak – mondta a Barcelona támadója, aki márciusban, Venezuela ellen csaknem kilenc hónap után tért vissza a válogatottba. – Feldühített, amikor azt állították, az édesapám állítja össze a válogatottat. A családom sokat szenvedett az alaptalan vádak miatt. Számos ismerősöm azt javasolta, ne térjek vissza a válogatotthoz, a fiam pedig kétségbeesve kérdezte, miért átkoznak engem annyian Argentínában. Nem nagy élvezet ilyen környezetben futballozni. Nem hiszem, hogy állandóan azt kellene ismételgetnem, mennyire szeretem a válogatottat. Aki az ellenkezőjét állítja, higgyen, amit akar. Ha nem akarnék, nem lennék már válogatott, senki sem kötelezett rá, de szeretnék valamit nyerni Argentínával.”

Szóba került a 2018-as vb is, amelyen a franciák ellen 4–3-ra elveszített nyolcaddöntőben búcsúzott csapata.

Hatalmas csalódás volt, az elejétől kezdve rosszul alakult a torna. A válogatott történetének legnagyobb bukása lett volna, ha már a csoportkörben kiesünk. A világbajnokság után bezárkóztam, csak a családommal foglalkoztam, és próbáltam elszigetelni magam minden mástól” – árulta el.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik