Eric Abidal még nem mondott le a Barcelona triplázásáról

Vágólapra másolva!
2008.03.11. 17:37
Eric Abidal, az FC Barcelona hátvédje még bízik benne, hogy sikerül csapatának megnyernie mind a három kupasorozatot, amelyekben még állnak a katalánok. A francia szerint a Villarreal elleni vereséggel bár csökkentek a „blaugranák” esélyei a bajnoki címre, a verseny még nincs lefutva.
Abidal (az előtérben) szerint még nincs veszve semmi
Fotó: Action Images
Abidal (az előtérben) szerint még nincs veszve semmi
Abidal (az előtérben) szerint még nincs veszve semmi
Fotó: Action Images
Abidal (az előtérben) szerint még nincs veszve semmi

A Barcelona a Nou Campban kapott ki a Villarrealtól vasárnap, így a a katalánok újra nyolc ponttal a Real Madrid mögött állnak a tabella második helyén.

„A 2-1-es vendéggyőzelem megnehezíti a dolgunkat az első helyért vívott küzdelemben, de van még hátra elég forduló a bajnokságban ahhoz, hogy ledolgozzuk a hátrányunkat” – fogalmazott Abidal a Barcelona sajtótájékoztatóján.

„A célunk továbbra is a triplázás, képesnek tartom az együttest arra, hogy az élen végezzünk mind a Primera Divisionban, mind a Király-kupában, mind pedig a Bajnokok Ligájában.”

„A Villarreal ellen nem jött össze semmi, de többször is bizonyítottuk már, hogy nem lehet minket leírni.”

„Nyolc pont a különbség a Madrid és köztünk, de nem ledolgozhatatlan a hátrány. Pályára lépünk még ebben a szezonban a Bernabéuban, és egy esetleges győzelemmel közel kerülhetnünk legnagyobb riválisunkhoz” – beszélt a francia balbekk csapata esélyeiről a spanyol bajnokságban.

A Barcelona a Király-kupa elődöntőjének első mérkőzésén 1-1-es döntetlent játszott a Valenciával hazai pályán, így rendkívül nehéz visszavágóra számíthat a Mestallában.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a Celtic ellen léptek tovább a gránátvörös-kékek. Hogy kivel találkoznak a negyeddöntőben, ez pénteken, Nyonban derül ki, ekkor sorolják ki ugyanis a párosításokat a legjobb nyolc között.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik