Beharang. 2015. tavasz 9. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.04.26. 16:04
Címkék
Közkívánatra (vagy inkább közhisztériára) újra itt a Beharang.! A legutolsó óta két osztály (a IV. és a III.) is bajnokot avathatott: a 8....

Közkívánatra (vagy inkább közhisztériára) újra itt a Beharang.! A legutolsó óta két osztály (a IV. és a III.) is bajnokot avathatott: a 8. fordulóban a két friss formáció, a Névtelenek és a New Yellow Sox is behúzta az első helyet, ám ez nem zárja ki további izgalmas bajnoki hajrák lehetőségét!Közkívánatra (vagy inkább közhisztériára) újra itt a Beharang.! A legutolsó óta két osztály (a IV. és a III.) is bajnokot avathatott: a 8. fordulóban a két friss formáció, a Névtelenek és a New Yellow Sox is behúzta az első helyet, ám ez nem zárja ki további izgalmas bajnoki hajrák lehetőségét!

9. Forduló – 2015. IV. 27.


8:05 – 8:45 Meccsetnyer United – A.B.41 (III.o.)

A III. osztályban még négy csapat is ölre mehet két fordulóval a vége előtt az osztályozós 2. helyért. Papíron a Meccsetnyer kézben tartja sorsát, de a szezon első felében veretlen csapat az utolsó három meccsén 0 pontot termelt, így most épp itt az ideje felkelni a padlóról.
Egy másik nézőpont szerint még az A.B.41 is saját szerencséjének kovácsa lehet, hiszen bár egyelőre csak az 5. helyen állnak, még három meccsük hátra van (egy halasztottal együtt) az előttük álló három rivális csapat ellenében.
Előző találkozójuk 5-3 lett, holnap reggel ennek a fordítottja sem kizárt..

8:50 – 9:30 KRE-Fiókák – KEVERTon (II.o.)

A KEVERTon két ki nem állás után már nem csak az aktuális ellenfeleivel, de a tűzzel is játszik: ha megint szó nélkül nem jönnek el, kizáratják magukat a PLL ajtaján (valószínűleg az eddig a kedvükért potyára korán kelő csapatok legkisebb bánatára).
A KRE "nagycsapata" az I. osztály bajnoki címéért, a Fiókák a II. osztályból való (legalább azonnali) távozás elkerüléséért harcolnak a hátralévő fordulókban.
A papírforma szerint a végeredmény: 5-0 (m.e.)


9:35 – 10:15
Pázmány Zöldfülűek – Anzsi Macskakaja (IV.o.)

Ezen az összecsapáson egy óriási kérdés dől el: ki lesz a Senior FC kihívója a 2. helyért folytatott harcban? Persze ez az utolsó fordulóig még tisztázódhat, amikor is a Senior FC az egyelőre 0 pontos Humán Madrid ellen szerepel majd, de a Pázmány Zöldfülűek - Anzsi Macskakaja vesztese már a matek szerint sem juthat fel a III. osztályba.

10:20 – 11:00 Pászítók – New Yellow Sox (III.o.)

A New Yellow Sox már megnyerte az osztályt, így a hátralévő találkozóin csak a veretlenségéért és a jó híréért harcol (persze az utolsó fordulóig, amikor is lefekszünk a gazdag Pénz & Sárm csapatának, ha úgy van és általában úgy van).
A Pászítók sunyi módon 5 fordulón át altattak, amolyan fordított MeccsetnyerUnitedként (akik ugye 5 fordulón át taroltak, most pedig inkább nem mint igen), azóta viszont szétalázzák a "harmadikosokat" és esélyt adnak maguknak, hogy ősztől "középsősök" lehessenek.
Tippem: egy önfeledt, sportszerű adok-kapok

11:05 – 11:45 Pázmány Yellow Sox – Gradus (I.o.)

Lefogadom, a Gradus már alig várja, hogy újra II. osztályos lehessen: nekik úgy fest, nem fekszik jól a futsallabda, átlagosan 9-2-re kapnak ki mindenkitől (pedig valójában még senkitől nem kaptak ki 9-2-re, de 7 meccsen 14 gólt lőttek és 63-at kaptak, és tudjátok, hogy ha egyszer én és a matek elszabadulunk, akkor csupa őrültség jön létre).
A PYS pedig egyelőre nem hajlandó elfogadni a tényt, hogy a gólkülönbség nem sokat nyom a latban a szezon végén, az egymás elleni eredményük viszont (1 gólon múlván) rosszabb a KRE-vel szemben. A legnagyobb fricska akkor jön mindkét csapat számára, ha a Jam-Jam hozza az összes meccsét és saját jogon, pontjai alapján hódítja el újra a tavaszi szezont.
Tippem: 9-2 ;]


11:50 – 12:30
Pénz&Sárm – FRÖCCSKERT A.S.C. (III.o.)

A Fröccsösök (mint a Matracosok Madridban, csak ők Fröccsösök és Budapesten..) ígéretesen kezdtek, ám mostanra inkább a kiesés elkerüléséért küzdenek, míg a Pénz & Sárm az.. őő.. hát ők nem tudom miért játszanak, sosem beszélnek komolyan, talán még ők sem tudják, hogy fel akarnak-e jutni vagy inkább a "harmadikban" sármoznak tovább. Mindenesetre góleső lesz holnap délben.


12:35 – 13:15 H2Os Póló – Smasszer FC (II.o.)

Holnap még nem dől el, csak fokozódnak az izgalmak a II. osztályban! A délutáni órákban kiderült, hogy a Power Rangers - Pasos United derbyért még várni kell az utolsó utáni fordulóig, így holnap egy esetleges Smasszer FC győzelemmel sincs letutizva az első hely sorsa. Tehát a Smasszer FC holnap még NEM TUD bajnok lenni. De kiesni sem fog tudni.
Mi lesz, ha a Pólósok nyernek? Akkor egy gigalépést tesznek az I. osztály felé és örök feljutókká avanzsálódnak, jelentsen a szó bármit is.
Mi lesz, ha döntetlen lesz? Akkor a Pasos fellélegezhet és tovább matekozhatunk ebben az osztályban is a Playoff fordulóig.

14:50 – 15:30 Jam-Jam – KRE-Főnixek (I.o.)

Egy hosszú ebédszünet után jöhet egy újabb nagy I. osztályú rangadó, a Jam-Jam - KRE-Főnixek!
Mindkét gárda saját magáért játszhat és tartja kezében sorsát, viszont ott van az a sárga róka, aki kiénekelheti a PLL-sajtot a két holló szájából: a Pázmány Yellow Fox a döntetlenért szurkol majd a karzatról, de ennyire nem egyszerű a dolog, részletesebb esélylatolgatást viszont csak a Playoff előtt vagyok hajlandó csinálni, addig úgyis kerül még pár hurok a nagy PLL-es matekcsomónkra. A lényeg: a Jam-Jam még mindkét dobogós vetélytársával játszik a korábbi halasztásaik miatt.


15:35 – 16:15 Budapest Rangers – AS Iustum (I.o.)

E két patinás I. osztályú gárda már nem a dobogóért, hanem az osztályozós meccs elkerüléséért mérkőzik meg egymással. A Rangers egy fokkal kényelmesebb helyzetben van, ők a Gradus ellen játsszák majd le az elhalasztott meccsüket, így számukra a döntetlen is sokat számíthat, amint viszont a Iustum nyer, pontjaik egyenlőre váltanak (persze ha a Rangers legyőzi a Gradust) az egymás elleni eredményük viszont ezzel pozitívra fordul (első egymás ellenijük 7-7 lett).
Persze lesz még egy 10. forduló, amit kár volna temetni, de a Rangers és a Iustum is bajnokaspiránssal játszik majd - előbbi a KRE, utóbbi a PYS ellen.



16:20 – 17:00 Senior FC – Humán Madrid (IV.o.)

És a legvégén a Senior FC vagy eloszlatja a IV. osztály 2. helyével kapcsolatos kételyeket, vagy a Humán Madrid megszerzi első pontjait a ligában.


Köszönöm a figyelmet!

CSAK A PLL!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik