Vendégposzt Pálvölgyi Andristól: az 5. forduló Beharangja

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.03.14. 16:03
Címkék
Kedveskéim, sok győzködés, kérlelés (no meg persze nem kevés pénzért cserébe), úgy döntöttem, hogy írok egy vendég beharangot néktek. Egészen...

Kedveskéim, sok győzködés, kérlelés (no meg persze nem kevés pénzért cserébe), úgy döntöttem, hogy írok egy vendég beharangot néktek. Egészen pontosan 03.16.-án a mennyei PLL feléhez érünk. Ezen nap végén már mindenki játszott mindenkivel, mindenki felmérte, és átértékelte a célját a Ligában. Csapjunk is bele milyen meccsekre számíthatunk hétfőn!



Kedveskéim, sok győzködés, kérlelés (no meg persze nem kevés pénzért cserébe), úgy döntöttem, hogy írok egy vendég beharangot néktek. Egészen pontosan 03.16.-án a mennyei PLL feléhez érünk. Ezen nap végén már mindenki játszott mindenkivel, mindenki felmérte, és átértékelte a célját a Ligában. Csapjunk is bele milyen meccsekre számíthatunk hétfőn!



8:05 – 8:45 A.B.41 – Pászítók (III.o.)
Egy-néhány játékos úgy gondolja, hogy nincsen szüksége hosszas alvásra és minél előbb túl lenne a megmérettetésen. Mire is számíthatunk? Ha lesz Maruzs, sok gólra és nem kevés hisztire. Ha nem lesz, akkor pedig kevesebb gólra, de annál inkább izgalmasabb kis mérkőzésre. A Pászítok magabiztos játékkal alulról vezetik a tabellát, és igen csak vérszemet kapnak arra, hogy megszerezzék első 3 pontjukat.. Két fekete mezben játszó csapat, akik bizonyítani akarnak. Durva lesz-e? Úgy bizony, szavamra!


8:50 – 9:30 Pasos United – H2Os Póló (II.o.)
5 perc szotyi, pisi szünet után egy osztállyal feljebb lépünk. A másodosztályban három csapat versenyzik azért, hogy megszerezze a hőn áhított kupát (Pasos, Smasszer, H2O).
Pasis United, akik magabiztosan játszanak, és ott van náluk Barbócz is, aki meglehetősen pontosan és kiemelkedő alakja a kéknek. Ki van ellenük? Néhány úszómester. Nevethetnénk fel, hogy ezek mit keresnek a száraz földön, de nem nevetünk, ugyanis ez az a csapat, mely magának tudhatja a leghosszabb veretlenségi sorozatot a PLL-ben. Na meg itt van náluk egy Surjány nevű srác, aki gyors, ügyes és a Pasos szerencsétlenségére még jól is lő. Úgy látszik ezen a fordulón mindenki ugyanolyan mezben szeretne játszani, így itt is két kék csapat csap össze. Kezdem unni, hogy mindig ugyanolyan a mez, de ki nem sz*rja le hogy én mit unok, vagy mit nem van megkülönböztető!




9:35 – 10:15 Meccsetnyer United – FRÖCCSKERT A.S.C. (III.o.)
Na, most megint egy osztállyal lejjebb lépünk. Az egész PLL olyan mint egy rossz társasjáték. Megéri-e visszalépni? Hogy a viharba ne érné meg? Egyrészt a Fröccskert játszik, ahová begyűjtötték az összes szép fiú gólyasrácot és igazoltak még egy énekest is, másrészt a Meccsetnyer játszik, ahol Kocsondi nem tudom mit iszik minden nap reggel, de hogy nem bírja abbahagyni a félpályás gólokat az is biztos. Itt szeretném megköszönni neki a hangtechnikát és a zenéket, remélem megtartja ezt a jó szokását. Hajrá Meccsetnyer. Min is fog eldőlni a két fekete csapat közötti összecsapás? Egyrészt, hogy Johnyka hoz magával cipőt. Másrészt, hogy Rajmund milyen formában érkezik. Lánykák gyertek és nézzétek meg a szép fiúk meccsét, kaptok cserébe jó zenét! Ez rímelt költő vagyok!!!!


10:20 – 11:00 New Yellow Sox – Pénz&Sárm (III.o.)
Nehéz elfogultság nélkül írni erről a meccsről. Két baráti csapat csap össze, a gólkirályi címért a szép játékért, a becsületért, a dicsőségért, azért, hogy legyen valami pezsgés és hogy legyen tánc. Érdemes kilátogatni a meccsre, a jó hangulat garantált. Gólokban gazadag mérkőzés, Pénz és sárm látható majd. Na meg egy lamantin, aki elől sz*rja a gólokat, Fekete Csabalala, személyében, ha nem is a hangulatért, de az ő mozgás kultúrájáért érdemes kilátogatni! A New Yellow Sox szépen menetel a bajnoki cím felé, kevés gólt kapott és sokat rúgott. Ellenük a borzasztóan tehetséges és király Pálvölgyi tesók állnak, egy részeg állat, aki a felelős szőr mester. Egy futsal edző, illetve a futsal csapat első osztályú kapusa, aki imád gólokat is rúgni, bemutatkozik a csapatban egy igen ügyes és gyors játékos is! Gyertek és örüljetek meg a lelátón.


11:05 – 11:45 Szabadjáték!!
Kérlek szépen itt is vegyetek fel ugyanolyan mezt, mert az annyira mókás volna ^^

11:50 – 12:30 Jam-Jam – Gradus (I.o.)

Felléptünk a csúcsra! Első osztályú meccs következik. Két sárga csapat csapkodva csap össze. Gradus a legkevesebb gólt lőtte az első osztályban, de mindig bátran és kellemetlen ellenfélként készültek a mérkőzésre. Jam Jam a tavalyi botlás után, próbál szépíteni és elnyerni a kupát, de nagyon úgy tűnik, hogy minden próbálkozásuk ellenére kevés lesz, hogy miért azért mert ebben az osztályban van Yellow Sox is! pörgős jó hangulatú mérkőzésre számíthatunk. Balogh Tibi Szabó Andris és bandája, nem veheti fél vállról ezt a mérkőzést, különben komoly sallerbe szaladhatnak bele a kisebbik Pulay által szervezett Gradustól!



12:35 – 13:15 Anzsi Macskakaja – Névtelenek (IV.o.)
Elérkeztünk a neves, nívós negyed osztályú meccshez! Pápai úgy döntött szeretne még egy keveset focizni, így miután finom ebéddel megtömte bendőjét, le is mozogja azt. A negyed osztály osztályozóért folyó küzdelemmel találkozhatunk. A Névtelenek csapatát sem kell félteni itt is van egy fickós játékos, aki Kövesdi Dávid névre hallgat, és 8 góllal szalad felfelé a góllövőn. Megtippelhetetlen lesz ez a mérkőzés, de ha tippelni kellene, a Névtelenekre szavaznék!



13:20 – 14:00 AS Iustum – Pázmány Yellow Sox (I.o.)
Két örök rivális csap össze immáron az első osztályban. A két csapat nagyon jól ismeri egymást, tudják mikor hol merre fog elindulni az ellenfél, mégis legutóbbi találkozásuk óta rengetek idő telt és rengeteg változás történt. Sárga vs sötét kék, Maruzs vs Johnyka, Husi vs Doki, Yellow Sox szurkolók vs valaki mások. A Iustum egyenlőre nem remekel olyan jól mint amennyire a vezetőség elvárná tőlük, a Yellow pedig szerencsére jó formát mutat.


14:05 – 14:45 Smasszer FC – KRE-Fiókák (II.o.)
Smasszer, akárhányszor ki mondom ezt a csapat nevet fel kell, hogy nevessek. Egyrészt, mert sok a cimbora másrészt Kiss Péter. Koncentráljunk a meccsre, a smasszer vezeti a KissPéter másodosztály és mindig annyian vannak, KissPéter mint az oroszok. A KRE-Fiókák magabiztosan játszanak és mindig nagyon sokan vannak, de sajnos egyenlőre nem tudták megmutatni mire is képesek. Az első játszik az utolsóval. KissPéter Végre két jól elkülöníthető mez szín! Kilátogatni ér, szurkolni és hangoskodni még inkább!



14:50 – 15:30 Power Rangers – KEVERTon (II.o.)
A kis Rangersnek jobban kijön a lépés mint a nagynak, de még ők sem lehetnek biztosak semmiben. Okosan gyorsan játszanak, de most egy hasonló iramú mérkőzésre számíthatnak a KEVERTon-tól. Egyiküknek 3 a másik csapatnak 4 pontja van. Egy biztos, hogy egy pont születni fog valamelyik csapat számára. A Kevertonról amúgy azt érdemes tudni, hogy nincs igazi góllövőjük, hanem csapatként erősek. Izgalmas meccs elé nézünk. Viszont ami miatt én kifejezetten várom az nem más, mint DAVE!
Hajrá Dave!



15:35 – 16:15 Pázmány Zöldfülűek – Humán Madrid (IV.o.)
Negyed osztály sereghajtói. A Humán Madridba egy féleképpen lehet bekerülni: Légy 190 cm , a Pázmány Zöldfülűek pedig felvették a suli nevét ami dicséretes. Nem tudom ebből a két információból pontosan mi is következik, de kissé elfáradtam és éhes is vagyok. A Humán Madrid abszolút utolsó, a PZ (vageszül hangzik így mi ?) pedig eggyel felettük járnak pontosan egy győzelemnyi ponttal, ami nem életbiztosítás.



16:20 – 17:00 Budapest Rangers – KRE-Főnixek (I.o.)
Az 5. játéknap utolsó mérkőzését rendezik meg ezen késői órán, ahol a sereghajtó Bp. Rangers csap össze a KRE-Főnixek csapatával. A Károlis csapat eddig az összes meccsüket nyerték és egy halasztásuk van, így magabiztosan vezetik a tabellát. Vitányi vezette fekete csapat idén vajon arra készül, hogy megnyeri egy másik egyetem ligáját? Ha ezt tervezték igen csak jó utón járnak efelé. Bp. Rangers egyelőre sehogy nem találja a helyét. Tavaly majdnem bajnokok lettek, ráadásul jöttök új igazolások is, de valami nem a régi. Teleki Levente vezetőúrnak komolyan el kell beszélgetni a csapatával, ha jövőre nem szeretnék a másodosztályban folytatni. Izgalmas, hajtós, küzdős mérkőzéssel zárul ez a játéknap.



Köszönöm a figyelmet! Megerőltető volt, és többet nem jövök!
Mindenki járjon meccsre, mert ezt nem közvetíti a tv, hirdessétek a többieknek is, hogy járjanak meccsre, mert izgalmas és mindig jó hangulat van.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik