Beharang. 2015. tavasz 6. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.03.22. 14:03
Címkék
A hosszú tavaszi szünet előtti utolsó forduló.   Ja és fizessétek be a pénzeket, hogy nekünk is lehessen ilyen menő gyémántfogsorunk mint...

A hosszú tavaszi szünet előtti utolsó forduló.
A hosszú tavaszi szünet előtti utolsó forduló.

Ja és fizessétek be a pénzeket, hogy nekünk is lehessen ilyen menő gyémántfogsorunk mint a Honvéd új szerzeményének:


A 2015-ös Pázmány Labdarúgó Liga tavaszi szezonjának 6. fordulója
2015. III. 23.

8.50 - 9.30Névtelenek - Senior FC (IV.o.)
..avagy Névtelenek a Veretlenek ellen.
Az első fordulóban 3-1-es vereséget szenvedő Névtelenek visszavághatnak a Senior FC-nek, amiért PLL-ben való debütálásuk szomorúan alakult (bár a Senior FC is azzal a mérkőzéssel kezdte meg szereplését), most azonban talán ez lesz az utolsó lehetősége a fekete mezeseknek, hogy az élre törjenek és így osztályozó nélkül jussanak fel a III. osztályba.
Izgalmas találkozót és egy meglepetés (?) Névtelenek győzelmet várok.

9.35 - 10.15 KRE-Fiókák - Pasos United (II.o.)
A veretlen és listavezető Pasos United a nyeretlen és sereghajtó KRE-Fiókák ellen mérkőznek meg a forduló 2. mérkőzésén. Első összecsapásuk 1-1-es döntetlent hozott, de ennek fordítottja is elképzelhető.
Mindenesetre ebben a II. osztályban bármi előfordulhat, a dobogón és a kieső helyeken is 1-2 pontos különbségek döntenek, hétről hétre más csapat a favorit.
Formáját tekintve mindkét csapat feltörekvőnek számít, a listavezető a H2Os Pólósok ellen győztek legutóbb, míg a sereghajtó KRE a Smasszer FC ellen ért el hősies döntetlent.

10.20 - 11.00 FRÖCCSKERT A.S.C. - New Yellow Sox (III.o.)
Sokak szerint a jelenlegi III. osztály játékerőben felülmúlja a II. osztályt. Eme teória alátámasztásául szolgálhat a FRÖCCSKERT - NYS párharc, ami legutóbb fordulatos 4-4-es döntetlent hozott, mostanra viszont mindkét csapat más formát mutat. A Fröccsösök elvesztették kezdeti lendületüket: az első két fordulóban szerzett 4 pontjukat követően a legutóbbi három fordulóban 0 pontot szereztek, így vagy túl sokat vagy túl keveset isznak, mindenesetre alulteljesítik a tőlük elvárható eredményeket.
Ősszel volt egy nagyszerű YellowSox a II. osztályban, mostanra pedig már két nagyszerű YS Team szerepel a PLL-ben: egyik az I., a másik a III. osztályban. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az a tény, hogy féltávnál az abszolút PLL tabellán a két legtöbb gólt szerző csapat a PYS (41) és a NYS (33) - jóllehet, hogy egyiküknek sincs halasztott mérkőzése.

11.05 - 11.45 Meccsetnyer United - Pászítók (III.o.)
Közvetlen a NYS után a másik veretlen III. osztályos gárda, a Meccsetnyer United lép pályára az eddig 0 pontos Pászítók ellen. Utóbbi újra beleesett abba a hibába, hogy kis csapatlétszámmal vágtak neki a mennyei PLL-nek, ami egy ilyen kemény osztályban finoman szólva sem kifizetődő.
A Meccsetnyerről pedig már elmondható, hogy évről évre egyre erősebbek és veszélyesebbek, féltávnál ők vezetik a III. osztály tabelláját, gólvágóik közül Friesenhahn Gergő és Garamszegi Gergely is előkelő helyen áll, csapatként és egyénenként is megértek a II. osztályban való szereplésre.



11.50 - 12.30 Pázmány Yellow Sox - Jam-Jam (I.o.)
Halasztás!

12.35 - 13.15 Power Rangers - H2Os Póló (II.o.)
Mindkét brigád komoly célokkal vágott neki a II. osztálynak, azonban egyelőre a már rutinosnak és örökös II. osztályosnak nevezhető Pasos és Smasszer is jobban áll, míg a két feljutó és III. osztályban hengerlő kék alakulat csak a dobogó alsó fokáért küzd, a 6. fordulóban épp egymás ellen. Az odavágón a tavalyi bajnok Pólósok nyertek egy szoros csatában 1 góllal, 5 forduló után a tabellán zajló harcuk is szoros, de itt szintén a Pólósok állnak nyerésre 2 ponttal. Vajon tovább nyílik az olló kettejük között, vagy a Rangers fordítani tud a H2O elleni negatív mutatón? Hétfő délután kiderül!

13.20 - 14.00 Smasszer FC - KEVERTon (II.o.)
Az első fordulóban a Smasszer 8-2-re gyűrte le a KEVERTon csapatát, azóta pedig a 2. helyig küzdötték magukat, de aligha érik be ennyivel, pláne, hogy az 1 ponttal előttük álló Pasos egy nehéz meccs elébe néz a KRE ellen.
A KEVERTon eddig mindössze egyszer diadalmaskodott, négyszer pedig pont nélkül kullogtak le a pályáról. Igaz, még csak a 6. fordulónál járunk, ezért azt kijelenteni, hogy a kiesés elől kell menekülniük, korai és felelőtlen volna.

14.05 - 14.45 A.B.41 - Pénz&Sárm (III.o.)
Halasztás!

14.50 - 15.30 Gradus - Budapest Rangers (I.o.)
Kiesési rangadó? Azért ezt még szintén korai volna kijelenteni, de egyelőre a 6. és az 5. helyezett csapatokról beszélünk. A Rangers múlthéten megszerezte első győzelmét az akkor még listavezető KRE-Főnixek ellen egy kemény derbyn.
A Gradus pedig még nem szerzett pontot. Még!

15.35 - 16.15 AS Iustum - KRE-Főnixek (I.o.)
Az I. osztály kétségtelenül kettészakadt. Az első három csapat ezidáig csupán 1-1 vereséget tudhat magáénak, míg az alsóházi három egyesület összesen 2 győzelmet mutathat fel. Az ASI a dobogóra való felzárkózásért, a KRE a múltheti botlás után továbbra is a bajnoki címért hajthat a hétfői játéknapon, utóbbinak rövid távon több esélye van a céljai elérésére = Vendég győzelemre számítok.

16.20 - 17.00 Anzsi Macskakaja - Humán Madrid (IV.o.)
A biszi-b@szi csapatnevekből kreatív csapatneveket gyártó IV. osztályú gárdák eddig nem szerepeltek jól: a Humán Madrid pont nélkül, az Anzsi Macskakaja egy győzelemmel áll a IV. osztály tabellájának végén, így szinte megtippelhetetlen a végeredmény. Egy biztos: kosárlabdában a madridiak az egész PLL-t 0-ra vernék!

Köszönöm a figyelmet!
CSAK A PÁZMÁNY!


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik