Beharang. 2015. tavasz 4. forduló

2541234 25412342541234 2541234
Vágólapra másolva!
2015.03.08. 15:03
Címkék
A nőknek a facebookra posztolható virág-csoki kombótól,nekünk, férfiaknak pedig a 4. forduló Beharang.jától boldog március 8. /Csepely Coelho/   A...

A nőknek a facebookra posztolható virág-csoki kombótól,
nekünk, férfiaknak pedig a 4. forduló Beharang.jától boldog március 8.
A nőknek a facebookra posztolható virág-csoki kombótól,
nekünk, férfiaknak pedig a 4. forduló Beharang.jától boldog március 8.

/Csepely Coelho/

A 2015-ös Pázmány Labdarúgó Liga tavaszi szezonjának 4. fordulója
2015. III. 9.

8:05 – 8:45 New Yellow Sox - Meccsetnyer United (III.o.)
(3. fordulóból halasztott)
A 4. fordulót egy 3. fordulós mérkőzéssel kezdjük! A 3. olyan jó volt, hogy nem tudjuk abbahagyni. Nem tudjuk.
A Meccsetnyer United ráadásul annyira profi, hogy meccsetnyerés nélkül is az élen tudott maradni, a New Yellow is csak 1 helyet zuhant hátra, így nyugodtan mondhatjuk, hogy korán reggel a III. osztály 1. helyéért megy majd a harc.


8:50 – 9:30 H2Os Póló – Smasszer FC (II.o.)
A H2Os Póló csapata a 3. fordulóban megkapta az őszi teljesítményükért járó serleget és érmeket, ám ha a 4. fordulóban legyőzik a Smasszer FC-t, akkor lassan megkaphatják a tavaszi kupát is.
A Smasszer pedig végre úgy nyert, hogy utána azt meg is írhatom a Beharang.ban.


9:35 – 10:15 Névtelenek - Pihenőnap (IV.o.)
Na szóval a Névtelenek készülnek valami kis edzőmeccsre, csak még nem árulták el, kik ellen. Csak annyi biztos, hogy a bírónknak lesz ideje némi tízóraira.


10:20 – 11:00 Gradus – Pázmány Yellow Sox (I.o.)
A tavaly még II. osztályban harcoló I. osztályú csapatok, azaz a Gradus és a PYS csap össze egymással. Jóllehet, a Gradus egyelőre (csak 2 meccset játszottak!) pont nélkül áll, mégis jobb csapat annál, hogy simán kiessen az I. osztályból. Én a szezon előtt a középmezőnybe jósoltam őket - ehhez a mezőnyhöz csatlakozhatnak, ha az eddig gólratörő játékot bemutató Yellow Sox ellen győzni tudnak.


11:05 – 11:45 Pászítók – New Yellow Sox (III.o.)
New Yellow Sox vol.II. - az addigra már egy győzelem után I. helyezett NYS a többieknek 3 fordulónyi előnyt adó Pászítókkal feszülnek egymásnak, akik naivan azt hitték, hogy 7 játékossal majd simán nekimennek a PLL III. osztályának.. Csak hogy ez itt a Mennyei, így hétfőre mennyei erősítés(ek) várható(k) a Pászító(k) részéről.


11:50 – 12:30 Pénz&Sárm – FRÖCCSKERT A.S.C. (III.o.)
Az egész szezon legviccesebb meccsének ígérkezik a két tróger III. osztályú csapat, a PénzÉsSárm és a FRÖCCSKERT találkozója. A 2014-es GT hősei eddig minden meccsükön szereztek pontot, amit nem vasárnap éjfélkor rendeztünk nekik, ám múlthéten még korán volt számukra (az egyik házigólkirályuk például még a cipőjét sem hozta el..), így az AB41 (vagy Maruzs41) ellen alulmaradtak.
A 'Sárm pedig direkt áll 0-s gólkülönbséggel. Ők így tolják.


12:35 – 13:15 Anzsi Macskakaja – Pázmány Zöldfülűek (IV.o.)
A IV. osztályban a Senior FC favoritnak tűnik, őket megfogni nem lesz egyszerű, így a másik feljutós helyért nagy harcban lesz többek között ez a két csapat is. A végelszámolásnál még sokat érhetnek ezek a pontok.


13:20 – 14:00 Power Rangers – Pasos United (II.o.)
Ahogy mindenütt, a II. osztályban is van még 100%-os csapat (H2O), akik már most bejelentkeztek a bajnoki címre. Én nem mondom, hogy őket lehetetlen lesz majd befogni, de a 2. helyért valószínűleg nagyobb lesz a csata. A Power Rangers és a Pasos United is bele-bele fognak szólni a dobogós témába, sokat számít majd ez a meccs mindkettőnek, ha nem akarnak megragadni/visszaesni a középmezőnybe(n).


14:05 – 14:45 Meccsetnyer United – A.B.41 (III.o.)
A (most még) 100%-os Meccsetnyer lábában délután 2 órára már lesz egy mérkőzés, ez elsülhet számukra jól is, de ha befásulnak vagy elfáradnak, fontos mérkőzést bukhatnak a meglepetés-második AB41 ellen.


14:50 – 15:30 AS Iustum – Budapest Rangers (I.o.)
Mindkét gárdának van mit kijavítani a szezonkezdet után: 2-2 vereséggel kezdtek a felek (bár a Rangersnek van egy halasztott meccse a Gradus ellen), így egymás testén keresztül készülhetnek tapadni az amúgy is sűrű élmezőnyhöz. Még szerencse, hogy hosszú a szezon, májusra akár olyan izgalmas hajrá is következhet, amilyen volt az őszi szezon végén!


15:35 – 16:15 KRE-Fiókák – KEVERTon (II.o.)
A KRE Fiókái a Főnixek számára kijelölt időpontban játsszák majd le a KEVERTon elleni II. osztályú öccsecsapásukat (a Főnixek - Jam-Jam meccs halasztott lett).
A tabellára pillantva gondolhatnánk azt, hogy ez egy kiesési rangadó lesz, de a Károlisok mindenképpen alulteljesítettek a szezon elején, játéktudásukhoz a II. osztály közép- vagy akár élmezőnye is passzolhat, ehhez viszont át kell lépniük a KEVERTonon, ahogy azt az osztályon belüli riválisaik is tették az első 3 fordulóban.


16:20 – 17:00 Humán Madrid – Senior FC (IV.o.)
A meccs, amire rámondhatnánk, hogy országos 2-es: a Humán Madrid eddig gólt sem lőtt, a Senior pedig még csak pontot sem veszített ezidáig. Most azonban bármelyik széria megdőlhet, ha nem is könnyen.


Köszönöm a figyelmet!


CSAK A PÁZMÁNY!!!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik