Beharang. 2014. ősz Playoff

Vágólapra másolva!
2014.11.30. 11:11
Címkék
Izgalmasnak ígérkezik a sok kérdésre választ adó Playoff forduló: eldől az osztályozókra jogosultak/kényszerültek névsora, azok kimenetele...

Izgalmasnak ígérkezik a sok kérdésre választ adó Playoff forduló: eldől az osztályozókra jogosultak/kényszerültek névsora, azok kimenetele, és nem utolsó sorban eldől, ki lesz a Pázmány Labdarúgó Liga I. osztályának bajnoka!
Mondjuk víz az nem lesz délután 2ig..
Izgalmasnak ígérkezik a sok kérdésre választ adó Playoff forduló: eldől az osztályozókra jogosultak/kényszerültek névsora, azok kimenetele, és nem utolsó sorban eldől, ki lesz a Pázmány Labdarúgó Liga I. osztályának bajnoka!
Mondjuk víz az nem lesz délután 2ig..



A 2014-es Pázmány Labdarúgó Liga őszi szezonjának Playoff fordulója
2014. XII. 1.


8:30 – 9:10 Pászítók – Pasos United B (III.o.)

A Pászítók egy győzelemmel ideiglenesen a 3. helyre állnak a III. osztályban 13 (leendő) pontjukkal, azonban egy másik halasztott mérkőzés is befolyásolja a sorsukat, amelyen két 12 pontos csapat, a Power Rangers és a KRE Fiókák mérkőznek meg egymás ellen. Még egy esetleges döntetlen a PR - KREFi. meccsen sem jelentene dobogót a Pászítóknak, mivel az utolsó két bajnokit elbukták (előbb épp a Power Rangers, majd az AB41 ellen). Utóbbi kudarcuk meglepő volt, de leginkább fájó a "kisrangers" elleni vereség, mivel így egymás elleni eredményük alapján a Power Rangers "jön ki jobban". Mindenesetre a Pászítóknak így sem tét nélküli a találkozó, mivel figyelembe kell venni azt a tényt, miszerint: ha lesz jövőre IV. osztály is, akkor a 2014. őszi III. osztályos tabella kulcsfontosságú szerepet fog játszani annak kialakításában.

10:20 – 11:00 FC Custodia – Jam-Jam (I.o.)

A Custodia utolsó I. osztályú mérkőzése következik még legalább jövő őszig, amelyen a címvédő Jam-Jam ellen bizonyíthatják be, hogy érdemes őket visszavárni a Liga elitjébe. A Jam-Jam viszont finoman szólva sem levezetni vagy örömfocizni megy a Playoff fordulóra: 2 győzelem is szükséges nekik ahhoz, hogy ne ők játsszák az osztályozót a II. osztályú Gradus ellen. Pápai Patrik pedig még versenyben van a gólkirályi címért: 3 gól hátrányt ledolgozni 2 meccs alatt nem lehetetlen.

11:05 – 11:45 Keverton – Meccsetnyer United (III.o.)

A Keverton számára a 2. hely a tét, ehhez viszont még egy döntetlen is elég nekik, mivel a Power Rangers és a KRE Fiókák ellen is győzni tudtak. Viszont aki ilyen eredményekkel büszkélkedhet, annak a döntetlen semmiképpen sem lehet cél, míg a Meccs. Utd. számára inkább edzőmeccs jellege lesz a párharcnak: ők csak akkor mozdulnak el a 7. helyről, ha legalább 8 góllal kapnak ki a "keverékektől".


11:50 – 12:30 Gradus – Pasos United (II.o.)

A Pasosnál már csak azért van tétje a találkozónak, mert nem mindegy, melyik osztályozós helyen végeznek. A Gradus inkább csak bemelegít majd az I. osztályba lépésért játszott helyosztójukra. Nem is olyan rég (a 9. fordulóban) már megmérkőztek a felek egymással, akkor a sárgák gála játékot produkálva 13-5-re "végezték ki" a kékeket.


12:35 – 13:15 Power Rangers – KRE Fiókák (III.o.)

Az uncsi szöveget most kihagyom, mert a statisztika elemzése is terjedelmesnek ígérkezik.
A Power Rangers 2., ha: legyőzi a KRE Fiókákat és a Keverton vereséget szenved a Meccsetnyer United ellen.
A Power Rangers 3., ha: a Keverton nem szenved vereséget a Meccsetnyer United ellen és a Power Rangers nem szenved vereséget a KRE Fiókáktól.
A Power Rangers 4., ha: vereséget szenved a KRE Fiókáktól.
A KRE Fiókák 2., ha: legyőzi a Power Rangers csapatát és a Keverton vereséget szenved a Meccsetnyer United ellen.
A KRE Fiókák 3., ha: legyőzi a Power Rangers csapatát és a Keverton nem szenved vereséget a Meccsetnyer Unitedtől.
A KRE Fiókák 4., ha: nem győzi le a Power Rangers csapatát.


13:20 – 14:00 No. 1 SE – Buda FC (II.o.)

Amennyiben a Pasos legyőzné a Gradust, úgy a No. 1 SE-nek legalább egy döntetlent el kell érnie a Buda FC ellen. Papíron! Hiszen az "odavágón" 7-4 arányban vereséget szenvedett a jelenleg dobogós Buda FC, így ez a derby lesz az egyik legkiszámíthatatlanabb, mindkét csapat a bronzéremért küzd.


14:05 – 14:45 Osztályozó (II.o. 4. helyezett vs. III.o. 3. helyezett)

S miután mindenki visszaért a mellékhelyiségekből, amik elméletileg délután 2-től üzemelnek majd, neki is vághatunk az első osztályozó mérkőzésnek.

Felkészül:
II. osztályból: Buda FC, No. 1 SE, Pasos United
III. osztályból: Keverton, Power Rangers, KRE Fiókák


14:50 – 15:30 Budapest Rangers – Jam-Jam (I.o.)

Nem is tudom hogyan fogjak hozzá.. Ez az eddigi legnagyobb téttel bíró meccs, amit valaha be kellett harangoznom.
Gondoltam oldom a feszültséget egy közepesen rossz mémmel, de még mindig nem tudom mit mondhatnék. Talán ez az a meccs, amit nem is igazán kell felvezetni, a száraz tények magukért beszélnek:
- a Rangers csak akkor bajnok, ha nyer
- a Jam-Jam csak akkor nem játszik osztályozót a kiesés ellen, ha (a Custodia legyőzése után itt is) nyer
- a Los Blancos csak akkor bajnok, ha a Rangers nem nyer
Mit kell még elmondanom?14.50 - MINDENKI A PLL-BE!



15:35 – 16:15 Osztályozó (II.o. 5. helyezett vs. III.o. 2. helyezett)

Felkészül:
II. osztályból: Pasos United, No. 1 SE
III. osztályból: Keverton, Power Rangers, KRE Fiókák


16:20 – 17:00 Osztályozó (I.o. 5. helyezett vs. II.o. 2. helyezett)

Felkészül:
I. osztályból: Jam-Jam, AS Iustum
II. osztályból: Gradus


17:15 Díjátadó


Köszönöm a figyelmet!

CSAK A PÁZMÁNY!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik