Special One

Vágólapra másolva!
2012.03.11. 00:03
Újabb fejezettel bővül blogunk egyébként sem vékony kínálata, ezentúl hétvégente a résztvevő csapatok számolnak be az előző fordulóban...

Újabb fejezettel bővül blogunk egyébként sem vékony kínálata, ezentúl hétvégente a résztvevő csapatok számolnak be az előző fordulóban elért eredményeikről.

Az új módszerrel első kézből értesülhettek az eredmények pontos okairól, esetenként olyan háttérinfóval gyarapodhatok, ami új megvilágításba helyez egy mérkőzést.


/Néhány csapattól eddig nem tudtuk beszerezni a nyilatkozatot, ezt még a hétvégén pótoljuk.

Lex Poznan – Los Blancos (I.o.) 3-7

Lex Poznan:
Alapvetően jól kezdtünk, csak ezt a hülye kapkodást kéne leadni magunkból és akkor jobban játszanánk. Párkányi Botondot kiemelném, aki 3 góljával megrúgta a becsületgóljainkat.

Los Blancos:
Az első félidő szorosra sikeredett. Sajnos személy szerint is sok egyéni hibát vétettem illetve a csapat sem volt ott fejben. Azonban úgy gondolom, hogy a második félidőben a másféléves rutin felülkerekedett a fiatalok lendületén.

SPQR – KPI (III.o.) 3-3

SPQR:
Fogalmazzunk úgy, hogy egy megnyert mérkőzést adtunk el. 3-1ről kiegyenlítettek, megint az utolsó egy percben kaptuk a gólt. Úgyhogy meg kell tanulnunk nyerni egy ilyen meccset, ahol 2 góllal vezetünk.

KPI:
Kiegyenlített játékosokkal találkoztunk. Az első félidőben, a vezető gólunkig nem nagyon találtuk az ellenfélnek az ellenszerét. Amikor berúgtuk az első gólt, azt hittem, hogy megszerezhetjük a másodikat is. Ehelyett a második félidőben gyorsan magunkra húztuk az ellenfelet és így elhúztak 3-1re. Úgy gondolom az utolsó 3-4 perc küzdése miatt megérdemelt a pontszerzésünk.

Gradus – FC Vaskapu (I.o.) 0-5 (megállapított)

Vaskapu:
Nem kaptunk semmilyen üzenetet, értesítést, hogy az ellenfelünk nem képes kiállítani egy csapatot. Szerintem szankciót kéne alkalmazni velük szemben.

Gradus:
A Gradus nevében elnézést szeretnék kérni a mai események miatt! Sérülések és hiányzások miatt nem tudtunk ma kiállni, és a saját szervezetlenségünkből kifolyólag nem tudtunk megfelelő módon értesíteni Titeket (Vaskapu - a szerk.). Bocsánatot kérünk azoktól, akik csak a meccs miatt jöttek be, és ne haragudjatok az elmaradt játékért!
Mindent megteszünk, hogy hasonló többet ne forduljon elő!

Vaskapu Jam-Jam – Smasszer United (II.o.) 7-1

Vaskapu Jam Jam:
Nehézkesen indult be a gépezet, de Valkai Csabi góljával sikerült megszereznünk a vezetést még viszonylag a meccs elején, de ezután nem sikerült ellépnünk, ahogy terveztük és a Smasszer ki is tudott egyenlíteni. Sajnos a Vk Jam-Jamra igaz, hogy későn ébredünk fel, de ha elkapjuk a fonalat, akkor nincs megállás és így is lett. 2-1–es fordulás után szebbnél-szebb gólokkal sikerült 7-1 re lehoznunk ezt a rangadót.

Smasszer United:

Bizakodva vártuk a derbit és az első félidőben összeszedett játékkal hátrányból is tudtunk egyenlíteni, aztán a második játékrészben jött a hideg zuhany és egy szerencsétlen gól teljesen szétzilálta a védekezésünket. Ismét rengeteg gólt kaptunk a végén, sajnos vereséggel zártuk a fordulót. Az eddig lejátszott meccsek alapján Én látok biztató jeleket,többször látszott hogy van szíve a csapatnak és ha megy a játék akkor képesek vagyunk megszorongatni bárkit, nincs mese egyszer-és végre össze kell raknunk a védekezésünket és akkor nem lesz gond. Most egy olyan mérkőzés jön ahol kötelező a győzelem és ezt a csapat is átérzi, természetesen ez nem jelenti azt h. lenéznénk az ellenfelünket!

Fegyencjárat – AS Iustum (I.o.) 3-5

Fegyencjárat:
Egy nagyon pörgős meccset játszottunk, ahol sajnos a Iustum gárdája szerezte meg a győzelmet. Én ezzel együtt büszke vagyok a csapatra, mert volt tartása 4-3 után mentünk, támadtunk. Egyszerűen ez egy olyan nap volt, mint különben az egész félév, semmi nem jön össze elöl. Viszont megyünk tovább és a Bajnokságban a dobogóért küzdünk. Ezen kívül gőzerővel készülünk az április 28-i ProFac sportnapra. A mottó: Olyanok lettünk mint a Liverpool, marad a kupa (A csapattársak ledermednek a hasonlaton - a szerk.).

AS Iustum:
Ránk ijesztett az elején a Fegyencjárat, jobban kezdte a mérkőzést. Buta gólt kaptunk, rögtön az első kettő nagyon buta gól volt, ránk jellemző védekezési hibából. Azután pedig szép lövésekkel sikerült feljönni. A második félidőben szerintem már teljesen egyenrangú partnerei voltunk a Fegyencjáratnak. Szerencsénk volt, ezt el kell ismerni. Jó néhányszor igazából a szerencsén múlott, hogy nekünk ment befelé és a fegyenceknek meg kifelé. Ami a két kiállítást illeti, szerintem jogos volt mind a kettő. Azt mindenesetre ki kell emelni, hogy emberhátrányban gólt rúgtunk a Fegyencjáratnak, ami azért az nem semmi. Kíváncsian várjuk a visszavágót.

KREatin – AS Iustum II (III.o.) 5-1

KREatin:
Meglepetést szerettünk volna okozni, sikerült is, már amennyire ez meglepetés. Erősebbnek tartottuk azért magunkat. Mindenképpen szeretnénk feljutni, és ehhez kellett ez a győzelem.

AS Iustum II:
Mit is mondhatnék? A helyzeteink megvoltak, mindkét csapatnál a leginkább a kapus teljesítménye az első osztályú volt. Én azt gondolom, hogy most a szerencse az nem a mi oldalunkra állt. A helyzetek megvoltak itt is, ott is, nálunk sajnos nem ment be.

BHÖK-Spartacus – Just4Fun (III.o.) 0-5 (megállapított)

A mérkőzésről egy korábbi bejegyzésben és a PLL Facebook csoportjában olvashattok.

Bíbortógás Fenevadak – Erasmuscle (II.o.) 7-3

Bíbortógás Fenevadak:
A mérkőzés előtt a csoport ellenfeleink eléggé nem nekünk osztottak esélyt. Igen erős ellenfél volt, azonban ma a jobbik arcunkat mutattuk. Bár 4:0 után amikor visszaengedtük őket 4:3 ra... az ütős volt.
De most nem omlottunk össze mentálisan, és újra meglett a végére a 4 közte. Szóval fény az alagútban.

Erasmuscle:
Hamarosan...

Pasos United – Budapest Rangers (II.o.) 1-5

Pasos United:
Úgy vélem, hogy sikerült egy tempós, lüktető és rendkívül kiélezett meccset játszanunk, az eredmény ellenére hellyel-közzel elégedett vagyok a mutatott agresszív játékkal. A Rangers jobb fizikai kondíciója és nagyobb létszáma mellett a helyzetek magabiztos értékesítésével tudott fölénk kerekedni, úgy érzem, hogy a mezőnyben teljesen kiegyenlített volt a csata, a kapu előtt mutatott bizonytalanságunk viszont nem maradt büntetlenül, az ellenfelünk teljesen megérdemelt sikert aratott. A szezonban először játszott tudásához méltóan a csapat, amihez hozzájárult az is, hogy immár teher nélkül, csak arra törekedtünk, hogy élvezzük a játékot. Azt hiszem, hogy ez a követendő út és magabiztosan tekinthetünk előre, remélve, hogy a formajavulás tartós marad.

Budapest Rangers:

Hamarosan...


Így csinálják a nagyok, első rész:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik