Juve: 75 millióért mehet Pogba, öt klub maradt versenyben?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.22. 16:49
null
Öt csapat maradt, amely lecsaphat Pogbára? (Fotó: Reuters)
Francia beszámolók szerint 75 millió euróban állapította meg a Juventus labdarúgócsapatának vezetősége Paul Pogba kivásárlási árát. Ezzel már csak öt klub maradt versenyben a francia támadóért folyó harcban.

„Mindent megteszünk azért, hogy megtartsuk Pogbát, de nem felejthetjük el, hogy Olaszország olyan hely, ahol egyfolytában jönnek és mennek a játékosok – mondta korábban Giuseppe Marotta, a Juventus sportigazgatója. – Sajnos a pénzügyi helyzetünk miatt nem tudunk versenyezni azokkal az ajánlatokkal, amelyeket más klubok tesznek neki.”

A Radio Monte Carlo információi szerint a Juventus vezetősége hosszas gondolkodás után arra jutott, 2015 nyarán elengedik a franciát, amennyiben egy legalább 75 millió eurós ajánlat érkezik.

Az RMC állítja, ezzel a döntéssel öt csapat maradt versenyben Pogbáért: a Real Madrid, a Chelsea, a Manchester United, a Manchester City, valamint a Paris Saint-Germain – utóbbinál a nyári kiszemeltek listájának első helyet foglalja el a francia.

Ezen együttesek rövid egyeztetés után közölték, hajlandóak kifizetni ezt az összeget, így „csupán” az maradt hátra, hogy Pogba eldöntse a nyárig, hol szeretné folytatni pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik