Ökölvívás: Pacman a felbukkanó Mayweatherről és a folytatásról

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.11.06. 07:43
null
Mayweathernek láthatóan tetszett a meccs – Pacman vendége volt (Fotó: <a href="http://www.twitter.com">twitter.com</a>)
A visszavonulása után hét hónappal a Jessie Vargas elleni győzelemmel visszatérő Fülöp-szigeteki Manny Pacquiao (59–6–2, 38 KO/TKO) az amerikai legyőzése után a meccsen vendégként felbukkanó Floyd Mayweatherről és a tervezett folytatásról is beszélt.

 

A Vargas elleni sikert követően az egyik kérdés Pacquiao felé természetesen az volt, hogy tud-e arról, hogy korábbi legyőzője, a 2015-ben veretlenül visszavonuló Floyd Mayweather is jelen volt a meccsen, mire a filippinó elmondta, hogy az amerikai az ő meghívására, az ő vendégeként vett részt a Las Vegas-i összecsapáson.

Az USA Today megjegyzi, hogy Mayweather felbukkanása feltehetően elindítja majd a pletykákat, ettől függetlenül a két szupersztár között aligha lesz újabb meccs, Mayweather többször is arról beszélt, nem tervezi, hogy visszatér a ringbe.

Pacquiao így nyilatkozott a folytatásról: „Most visszatérek a Fülöp-szigetekre és folytatom a szenátori munkámat. Nem tudom, hogy kivel bokszolok legközelebb, de harcolni fogok, bárkivel megküzdök. Akivel az emberek szeretnék. Nem én választom ki az ellenfeleimet, hanem a promóterem, Bob Arum."

Vagyis Pacman most már véletlenül sem beszélt visszavonulásról, láthatóan további meccseket tervez.

„Boldog vagyok. Óvatosnak kellett lennem, mert tudtam, hogy ellenfelem képes lehet lekontrázni engem. Ezért minden menetet úgy kezdtem, hogy megpróbálom kiütni őt" – értékelte a Vargas elleni összecsapást a hazájában főállásban már szenátorként dolgozó filippinó, aki végül pontozással tudott győzni.

A meccs után a Fülöp-szigeteki hírközlési miniszter hivatalos közleményben gratulált Pacquiaónak, hogy győzelmével „ismét örömet szerzett a nemzetnek, a népnek".

 



 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik