(Szarka)lábjegyzet: Útban az Újvilág felé...

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2015.07.12. 13:07
A Newcastle aktuális kerete ma útnak indul, hogy az USA-ban folytassa a nyári felkészülést. Az Új igazolás Georginio Wijnaldum pár nap késéssel...

A Newcastle aktuális kerete ma útnak indul, hogy az USA-ban folytassa a nyári felkészülést. Az Új igazolás Georginio Wijnaldum pár nap késéssel csatlakozik a ma útnak induló 23 játékoshoz, páran azonban Newcastle-ben maradnak, ilyen-olyan okokból.USA-ban folytassa a nyári felkészülést. Az Új igazolás Georginio Wijnaldum pár nap késéssel csatlakozik a ma útnak induló 23 játékoshoz, páran azonban Newcastle-ben maradnak, ilyen-olyan okokból.

Elvileg az utazás nem befolyásolja az igazolásokat, hiszen Lee Charnley nyugodtan köthet üzletet Steve McClaren jelenléte nélkül, és ennek megfelelően nagyon várjuk, hogy esetleg aláírjon Aleksandar Mitrovic, vagy éppen menjen egy hivatalos ajánlat Charlie Austin-ért. Egyik sem elképzelhetetlen, sőt a vezető edzőnk arra is utalt, hogy Papiss Cissé-vel is számol jövőre. Azt gondolom, hogy ez a hármas, kiegészítő embernek Riviere-rel, illetve a széleken és árnyékékként is bevethető Ayoze-vel - Adam Armstrong kölcsönadásával - már elég veszélyes támadósor lenne a következő idényre. Természetesen igazolni még van másfél hónap, most a már ittlévő játékosoknak kell felvenni a ritmust.

Az utazó keret hivatalosan:

Rolando Aarons, Vurnon Anita, Adam Armstrong, Gael Bigirimana, Papiss Cisse, Jack Colback, Fabricio Coloccini, Karl Darlow, Siem de Jong, Shane Ferguson, Curtis Good, Yoan Gouffran, Massadio Haidara, Daryl Janmaat, Tim Krul, Jamaal Lascelles, Gabriel Obertan, Ayoze Perez, Emmanuel Riviere, Moussa Sissoko, Steven Taylor, Georginio Wijnaldum (joining squad later), Mike Williamson, Freddie Woodman

Maradt tehát Remy Cabella, Paul Dummett, Cheick Tiote, Mehdi Abeid, Sylvain Marveaux és Rob Elliot, akik elméletileg nem elég fittek. Nos, Dummett, Tioté és Elliott valóban sérültek voltak a bajnokság végén, viszont más is lehet a pakliban.

Elliott az elmúlt két évben folyamatosan jelezte, hogy védeni akar, ahogyan Tioté eladása is lógott a levegőben, főleg miután Arsenal mezben pózolgatott. Abeid eladásáról is írtak májusban.

Remy Cabella esete pedig külön sztori. Vele kapcsolatban már szóba került, hogy nem igazán jött be neki a Premier League és szívesen hazamenne, amit viszont a játékos, és az édesapja is határozottan tagadott. Ennek ellenére most mégis előfordulhat, hogy beleveszik egy Flroian Thaulvin megszerzésére irányuló Marseille-nek ajánlott üzletbe. Lehet, hogy ezért nem utazott Amerikába, annak ellenére, hogy hivatalosan sérült és a Gateshead elleni felkészülési meccsen sem játszott.

Hajrá Newcastle!

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik