Turné az Usa-ban, McClaren lehet a befutó

2594493 25944932594493 2594493
Vágólapra másolva!
2015.06.03. 16:06
Ismét felgyorsultak az események a klub körül, három felkészülési mérkőzést le is szerveztek már a klubnál. Emellett pedig angol sajtóértesülések...

Ismét felgyorsultak az események a klub körül, három felkészülési mérkőzést le is szerveztek már a klubnál. Emellett pedig angol sajtóértesülések szerint Steve McClaren lesz a csapat új edzője.

Úgy fest Ashley még sem gondolja komolyan azt, hogy BL-es helyekért versenyezzen a csapat...

Felkészülési mérkőzések az Egyesült Államokban


A klub a hivatalos honlapján számolt be róla, hogy a nyár folyamán Amerikában fog turnézni a csapat, és három mérkőzést le is fog lejátszani.

Az első mérkőzést július 14-én fogja lejátszani a csapat a Club Atlas Milwaukee ellen. Az Atlas az idei szezonban a harmadik helyen végzett a mexikói élvonalban.

A második ellenfél az amerikai turné során a Sacramento Republic FC lesz, és a találkozóra július 18-án fog sor kerülni.

Az utolsó ellenfél pedig a Portland Timbers lesz július 21-én, ők jelenleg az ötödik helyen állnak az MLS Nyugati csoportjában, két ponttal lemaradva a Los Angeles Galaxytól.

Steve McClaren lesz a befutó?

Sokáig azt hittük, hogy biztosan Patrick Vieira lesz a befutó az edzői posztra, és sokan örültünk is volna neki, ám úgy fest, hogy nem a francia, hanem Steve McClaren lesz az edzőnk. A Sky Sports szerint például már meg is született az egyezség a klub és McClaren között.

McClarent egyébként az elmúlt nyolc évben nem egy alkalommal kirúgták aktuális csapatának a kispadjáról, legutóbb a Derby County küldte el (amellyel csak a 8. helyen végzett a Championshipben az idei szezonban). Korábban pedig még az angol válogatottat nem sikerült szövetségi kapitányként kijuttatnia a 2008-as Európa bajnokságra.

Ashley a szezon végén azt mondta, Bl helyre esélyes csapatot akar építeni. McClaren kinevezésével pedig rögtön alácáfolna ennek...

A védelembe két jelöltet hoztak szóba velünk

Cwlub Atlas Milwaukee
Club Atlas Milwaukee

Micah Richardsról már korábban is beszámoltam, hogy szeretnék leigazolni, a nyáron pedig lejár a szerződése neki, így ingyen kerülhetne hozzánk. Richards vágya, hogy ismét Angliában futballozzon (idén a Fiorentinánál szerepelt kölcsönben), és folyamatosan játszhasson. Itt nálunk jó esélye lenne erre, főleg ha abból indulunk ki, hogy ismét sok gólt kapott a csapat a bajnokságban. Rajtunk kívül egyébként a hírek szerint a Liverpool és a WBA gondolja komolyan a leigazolását.

Joel Matip a másik jelölt a védelem megerősítésére. A Schalke hátvédjének már csak egy év van hátra a szerződéséből, így ha a német klub még jó pénzt szeretne látni belőle, akkor a nyáron el kellene adnia őt. A kameruni hátvéd az idei szezonban 25 mérkőzésen lépett pályára, és három gólt szerzett. Matip egyébként elmondta, hogy szeretne a PL-ben szeretne játszani.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik