Ajánlat tettünk Bas Dostért

Vágólapra másolva!
2015.06.15. 10:06
A hírek szerint a Wolfsburg holland válogatott támadójáért ajánlatot tettünk, és már a játékossal is tárgyaltunk. Úgy fest a támadó sor...

A hírek szerint a Wolfsburg holland válogatott támadójáért ajánlatot tettünk, és már a játékossal is tárgyaltunk.

Úgy fest a támadó sor megerősítése az első számú prioritás a klub háza táján, szinte csak támadók érkezéséről lehet hallani.

Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy Charlie Austinért ajánlatot tettünk, akinek az érkezését angol sajtó értesülések szerint a hét folyamán majd bármikor bejelenthetik. A szigetországi lapok több ízben is lehozták, hogy az EB selejtezők után válhat hivatalossá a transzfer. De szép is lenne, ha már bejelentenék az átigazolását.

Austin mellett még 3 támadó esetleges érkezése van a kalapban, nyilvánvalóan nem fog mindegyikük a klubhoz kerülni. Saido Berahinót 20 millió euróért engedné el a WBA, kérdéses megérne-e ennyit a tehetséges fiatal támadó, főleg úgy, hogy Austin is 15 millió euró körüli összegért fog érkezni (amennyiben valóban érkezni fog)? Andy Carollt ezúttal is szóba hozták a csapattal, a klub korábbi támadója a hírek szerint szívesen csatlakozna hozzánk, és olcsóbban meg is lehetne szerezni. Egy környezetváltás minden bizonnyal jót tenne neki. Amióta a Liverpoolhoz igazolt tőlünk, azóta nem találja régi önmagát.

A legújabb név pedig a jelöltek között Bas Dost, a Wolfsburg holland válogatott támadója, akiért a hírek szerint 9 millió fontos ajánlatot tettünk. A holland támadóval már Steve McClaren is beszélt személyesen, és állítólag négy évre alá is írna hozzánk.

Azért egy Austin-Dost kettőssel nyugodtan neki lehetne vágni a következő idénynek... Utána pedig el lehetne kezdeni megerősíteni a védelmet is.

A védelem megerősítésére egyébként folyton Micah Richards megszerzéséről lehetett olvasni-hallani, azonban róla lecsúsztunk, ő az Aston Villanál folytatja a pályafutását.

Ellenben az egyik védőnkre van érdeklődő, a hírek szerint a Leeds United szeretné leigazolni Mike Williamsont. Reméljük, valóban igazak ezek a hírek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik