Jövő héttől Vieira lesz a csapat edzője?

2594493 25944932594493 2594493
Vágólapra másolva!
2015.05.31. 17:05
Sok angol lap beszámolt róla, hogy a jövő héten leül tárgyalni egymással Patrick Viera és a Newcastle United vezetősége. Világbajnok középpályás...

Sok angol lap beszámolt róla, hogy a jövő héten leül tárgyalni egymással Patrick Viera és a Newcastle United vezetősége.

Világbajnok középpályás ülhet le a csapat kispadjára, aki jelenleg a Manchester City U21-es csapatát irányítja.

Egyre nagyobb esély van arra, hogy már a jövő hét elején pont fog kerülni az edzőkérdésre, és bejelenthetik Patrick Vieirát, mint a Newcastle United új vezetőedzője.

Vieira a jövő hét elején fog találkozni Lee Charnleyval, és jó eséllyel meg is fogja kapni a csapat kispadját, legalábbis szinte minden angol szaklap biztosra veszi, hogy a felek meg fognak egyezni egymással, és a francia fog leülni a kispadra.

Bár Vieira eddig csak a Manchester City U21-es csapatát irányította, és még felnőtt csapatot nem irányított, úgy gondolom, hogy jó edző lehet a csapat kispadjára. Legendás játékos volt az Arsenalnál (a veretlen csapat tagja is volt), és a Manchester Citynél is játszott Angliában. Tökéletesen ismeri a Premier League légkörét, és amilyen vezér volt a pályán (az ágyúsok csapatkapitánya volt), úgy gondolom a pálya szélén is ilyen vezér lenne. Nála rend és a fegyelem uralkodna az öltözőben, és minden bizonnyal szerintem a játékosainkból is ki tudná hozni a maximumot (Sissokonak például ő volt a példaképe, és rá akar hasonlítani). A született győztes mentalitása pedig nagy hasznára lehetne a csapatnak.

Egy szó mint száz, engem egyáltalán nem zavarna, ha tényleg bejelentenék őt, mint új edző. Így legalább az edzőkérdés is lezárulna, és az ő elképzelései szerint (már ha Ashleyék végre engednék, hogy az edző kérése igazoljanak játékost) lehetne kialakítani a keretet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik