Átigazolási SZARKA - Vará(z)s

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2012.06.03. 14:06
Átigazolási pletykákban ezen a hétvégén is bővelkedtünk, de én azt gondolom a java majd csak július 1-je után következik. Véget ér az EB...

Átigazolási pletykákban ezen a hétvégén is bővelkedtünk, de én azt gondolom a java majd csak július 1-je után következik.

Véget ér az EB, és az európai játékosállomány nagy része akkor csatlakozik a már most is a kalapban lévő nevek mellé. Persze dél-amerikai, afrikai játékosok, illetve a kontinenstornáról lemaradó országok fiai - valamint az utazó keretekbe be nem kerülő focisták -jelenleg is szolgáltatnak beszédtémát bőven, de meggyőződésem, hogy ez még semmi.

Mi lesz, ha a társ-házigazda lengyelek játszanak egy nagyot?Kötve hiszem, hogy a Dortmund meg tudja tartani a Piszcek-Kuba-Lewandowski trió mindhárom tagját.

Mi lesz ha a németek nagyot játszanak? Valljuk be, ez nem lenne nagy meglepetés. A Dortmund akkor is bajban lesz, mert Götze és Hummels is könnyen kerülhet valamely klub kívánságlistájának élére. Előbbi neve már tavalyi is benne volt pár manager noteszában

Emellett a szezon során kinézett bármelyik játékos ára - a szerepléstől függően - az egekbe szökhet, illetve a mélybe zuhanhat.

Na de nézzükaz előbb kezdett eszmefuttatást"newcastle-i szemmel":

Mi lesz ha a franciák olyat alkotnak, hogy Cabaye-ért és Ben Arfa-ért fél Európa bejelentkezik? Debuchy-t esélyünk sem lesz leigazolni, olyan ajánlatokkal bombázzák. Nem is folytatom, még szerencse, hogy M'biwa kikerült a keretből. (Persze nem neki)

Jövőhéten elindul a torna, ezért a nemzetközi sportsajtóban valószínűleg lecsökkennek a transzfer hírek, és minden szem európa keleti csücskére irányul. Azt gondolom, a sajtóaddig már csak a példányszámok növelése miatt dobhat be egy egy nagyobb nevet, ezknek nem lesz sok realitása.

Nézzük, kik voltak a hét második felében csak a Newcastle részéről. A komolyabb forrásoktól az abszolút pletyka lapokig, a teljesség igénye nélkül.

Esetleges érkezők: Clyne (C. Palace), De Jong (Twente), Brahimi (Rennes), Kjaer (Roma), Mulumbu (WBA)

Esetleges távozók: Coloccini - a Man. City érdeklődik, mint minden jobb csapat húzóemberei iránt, Tioté - Man. Utd., ami már egy éve téma volt, tehát ez sem komoly. Most még...

Mert az EB után megnyílik a piac, és akkor már kezdhetünk aggódni az érkezők és a távozók frontján. Ami mindenképpen pozitívum, hogy most sokkal jobb helyzetben van a Newcastle, mint egy évvel ezelőtt. Szerintem szívesebben jönnek, és maradnak a játékosok.

Végezetül egy kis áttekintés a húspiacról, a tavalyi PL csapatok szabadon igazolható játékosainak névsora:

Arsenal: Almunia, Brislen-Hall, Hoyte, McDermott, Murphy
Aston Villa: Caira, Cuellar, Heskey, Nelson-Addy, Taylor, Ward
Blackburn: Aley, Goulon, Grella, Knowles, Salgado
Bolton: Bennett, Blake, Connolly, S Davis, Eckersley, Fazlic, Gardner, Jaaskelainen, Klasnic, Knight, Obadeyi, Robinson, Steinsson
Chelsea: Bosingwa, Drogba, Kalou, Mitrovic, Taylor
Everton: Davies, Hahnemann, McFadden, Nsiala, Orenuga, Roberts
Fulham: Barroilhet, Cosgrove, Grygera, Harris, Johnson, Murphy, Pogrebnyak, B Riise
Liverpool: Amoo, Darby, Emilsson, Gomis, McGiveron, Roberts
Man City: Assulin, Benali, Hargreaves, Mancini, Nielsen, Taylor, Tse
Man Utd: Kuszczak, Owen
Newcastle: Adjei, Airey, Donaldson, Folan, Guthrie, Henderson, Kadar, Lovenkrands, McDermott, Nzuzi, Smith
Norwich: Ball, Dawkin, Whitbread, Wilbraham
QPR: Agyemang, Borrowdale, Buzsaky, Cerny, Cook, Gabbidon, Hall, Hill, Olley, Ramage, Shittu, Vine
Stoke: Davies, Diao, Fuller, Moult, Soares
Sunderland: Bagnall, Carson, Cook, Elliott, Gordon, King, Tounkara
Swansea: Bodde, Smith, Thomas, Walsh
Tottenham: Alnwick, Jansson, Lassen, Nelsen, Oyenuga, Ranieri, Saha
West Brom: Andrews, Downing, Edge, Elford-Alliyu, Fulop, Mattock, Scharner, Shorey, Tchoyi
Wigan: Breeze, Diame, Girvan, Gohouri, Myler, Pollitt, Robinson, Rodallega, Rugg, Thomas
Wolves: Craddock, Harris, Hemmings, Spray

Olvasgassátok a neveket, azért lehetne ingyen is szerezni jó játékosokat. A Blacknburn valamiért nem jelölte meg Junior Holliett-et, aki speciel szerepel Pardew kívánságlistáján, és június 30-án lejár a szerződése.

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik