Hiányposztokra igazolunk

2474819 24748192474819 2474819
Vágólapra másolva!
2012.06.19. 00:06
A Montpellier balhátvédje, Bedimo a legújabb kiszemeltünk. Azon nincs semmi meglepő, hogy balhátvédet keresünk, mert Santon bár alkalmas balhátvédnek...

A Montpellier balhátvédje, Bedimo a legújabb kiszemeltünk. Azon nincs semmi meglepő, hogy balhátvédet keresünk, mert Santon bár alkalmas balhátvédnek, de az igazi posztja jobb oldalon van, és így alkalmas lehet Danny Simpson pótlására, ha az utolsó évét töltő Dannyt sikerülne eladni.A Montpellier balhátvédje, Bedimo a legújabb kiszemeltünk. Azon nincs semmi meglepő, hogy balhátvédet keresünk, mert Santon bár alkalmas balhátvédnek, de az igazi posztja jobb oldalon van, és így alkalmas lehet Danny Simpson pótlására, ha az utolsó évét töltő Dannyt sikerülne eladni.

A szezon második felében már Gutierrez is sokat tűnt fel balhátvéd poszton, tehát igazán nagy volt a tanácstalanság ezzel a poszttal kapcsolatban.

Bedimot sajnos nem csak mi szeretnénk leigazolni, hanem a Liverpool is szemet vetett rá. Azért érdekes a Liverpool érdeklődése, hiszen éppen tőlünk igazolták le a védelmük egyik legstabilabb tagját Enriquét, aki ugyancsak balhátvéd. Bedimo már azt is nyilatkozta, hogy jövőre biztosan Angliában játszik, de még nem tudja, hogy melyik csapatban. Az átigazolási érték 5 millió font körül lehet.

Hírek szerint a csapat vezetősége keresi Demba Ba utódját. Ba nyilatkozta, hogy Sow a legjobb barátja, és erősen gondolkozik, hogy a Sow csapatába a Galatasarayba igazoljon. Amennyiben ez megtörténik, abban az esetben a Pardew mester szeretne megfelelő csatárt igazolni.

A kiszemeltünk Luuk de Jong. A játékos statisztikája igen figyelemreméltó, hiszen a Twentében 76 meccs alatt 39 gólt rúgott. Ez a statisztika eredményezte azt, hogy tagja volt a holland keretnek az Eb-n, bár pályára nem lépett. Nem is meglepő, hogy olyan klubok is érdeklődnek rajtunk kívül a holland csatár iránt, mint a Liverpool, Bayern München és a Borussia Dortmund. Az átigazolási összeg 8 millió fonttól egészen 12,5 millió fontig tartó intervallumban mozog.

Mostanában ezek a hírek kerültek napvilágra, természetesen a legnagyobb kérdés még mindig az, hogy kik lesznek a távozók.

Howay the Lads!

Ruzsinho Da Costa

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik