Pletyka/Szarkafészek Vol. 2.

Vágólapra másolva!
2012.03.22. 18:03
... avagy Kádár Tomi tényleg megy??? Ugye, neeeeem!!!!?   A szezon végének közeledtével - teljesen várható módon - csapatunk háza táján...

... avagy Kádár Tomi tényleg megy??? Ugye, neeeeem!!!!?

A szezon végének közeledtével - teljesen várható módon - csapatunk háza táján is egyre több átigazolási pletyka lát napvilágot. A lehetséges távozókról a csapatot ismerők már kialakíthatták a képet, a lehetséges érkezőkről pedig próbálunk minél több információt beszerezni.

Ebben a bejegyzésben a már korábban megemlített játékosokat is felelevenítjük, illetve a még keretben lévő játékosokkal kapcsolatban is számvetést készítünk.

Jelen állás szerint 9 (IGEN, kilenc) játékosunk newcastle-i pályafutása bizonytalan, vagyis vagy távozik, vagy hosszabbítanak vele, de nekünk még nem szóltak :)

Danny Guthrie, Alan Smith, Nile Ranger, Xisco, Peter Lovendkrands, Fraser Forster és sajnos ide kell írjuk Kádár Tomi nevét is.

A fentiekhez csatlakozik még az a Danny Simpson, aki a neki felajánlott szerződéshosszabbítási ajánlatot egyelőre félretolta, valamint Dan Gosling is, aki ugyan jelenleg is az első csapat keretéhez tartozik, de valljuk meg őszintén, erős neki a Premiership.

Forster szerintem megtetszhetett a Celticnek. Ezt meg is tudom érteni. Látva a skót bajnokikat, a tehetséges kapus stabil, jó teljesítményt nyújt, hülye lenne maradni úgy, hogy azért Krult nem tudja kiszorítani. Arra meg, hogy üljön valaki a padon, megvettük Rob Elliottot. Kíváncsi leszek, hogy mi lesz Harperrel...?

A régi csapatkapitányunknak, a hajdani Leeds, majd ManU-játékosnak, Smithnek az idén lejár a szerződése. Eddig is valami (bocs, ha valaki nekik szurkol) noname harmadosztályú csapatnál volt kölcsönben. Ugyanez a sorsa Peter Lovenkrandsnak, akinek Smith-hez hasonlóan sokat köszönhet a csapat (gondoljunk csak a feljutásra 2010-ben).

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik