Bayern: Lewandowskival 90 percen át tárgyaltak a jövőről

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.17. 10:41
A Bild értesülései szerint a Bayern München vezetősége megkezdte a tárgyalásokat Robert Lewandowskival a szerződéshosszabbításról. A lengyel válogatott csatár jelenlegi megállapodása 2019-ben jár le a bajor egyesületnél.

A 27 esztendős támadó a mostani szezonban kirobbanó formában futballozik, hiszen 31 tétmérkőzésen 31 gólt és négy gólpasszt jegyzett. A nemzetközi sportsajtóban állandó beszédtémát szolgáltat, hogy Lewandowski a nyáron távozik a Bayernből, és a Paris Saint-Germainben vagy a Real Madridban folytatja a pályafutását, ám a bajorok a legfrissebb hírek szerint megtették az első lépéseket, hogy hosszú időre magukhoz láncolják az együttes egyik legértékesebb játékosát. a Real Madridban folytatja a pályafutását, ám a bajorok a legfrissebb hírek szerint megtették az első lépéseket, hogy hosszú időre magukhoz láncolják az együttes egyik legértékesebb játékosát.

„Tudom, hogy külföldről érdeklődnek irántam, de a kiváló csapatunk és a csapategység miatt elképzelhető, hogy szerződést hosszabbítok” – jelentette ki Lewandowski, akinek az ügynöke néhány nappal ezelőtt elmondta, nem állnak kapcsolatban a Real Madriddal.

A Bild beszámolója szerint a labdarúgó már találkozott Karl-Heinz Rummenigge vezérigazgatóval az egyik müncheni étteremben, ahol 90 percen át tárgyaltak a közös folytatásról.

„Természetesen nekem is feltűnt, hogy a vezetőség már gondol a jövőre. (Jérome) Boateng és (Thomas) Müller szerződésének meghosszabbítása azt jelzi, a Bayern annak ellenére is képes megtartani a kulcsjátékosait, hogy Angliából rengeteg pénzt kínálnak értük” – tette hozzá Lewandowski.

A Bayern München a tavalyi év végén négy alapemberével kötött új megállapodást: Boateng, Müller és Javi Martínez 2021-ig, míg Xabi Alonso 2017-ig kötelezte el magát a klubhoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik