Bayern: Lewandowski döntött, ennél a klubnál folytatja?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.01.28. 09:31
Robert Lewandowski távozása egyre gyakrabban téma Németországban, a hírek szerint a Bayern München lengyel támadója nem szimpatizál az új edzővel, Carlo Ancelottival, így még a váltás előtt búcsút intene a bajoroknak. Egyesek már azt is tudják, melyik csapathoz vágyik.

A Bayern csatárát az utóbbi hetekben szinte minden európai topcsapattal összeboronálták már, legutóbb épp arról lehetett hallani, Anglia legjobbjai versengenek a kegyeiért.

A The Telegraph információi szerint az Arsenal, a Manchester United és a Manchester City is jelezte, szívesen látná soraiban Lewandowskit.

Az angolok úgy tudják, a lengyel előbb gondolkodási időt kért, most pedig egyenes választ adott: nem akar Angliába menni, a szíve ugyanis a Real Madridhoz húzza.

Igen ám, viszont a bajorok csatára csak a nyáron tudna búcsút inteni a Bundesligának, addigra pedig életbe lép a blancóknál a transzferzárlat, azaz hivatalosan nem szerződtethetnek senkit.

A királyiak így most arra várnak, hogy elfogadják a fellebbezést, így 2016 nyarán átigazolhassák a lengyelt, ha pedig marad a büntetés, könnyen lehet, hogy lecsúsznak a transzferről.

Ugyanis bár Lewandowski a spanyol fővárosba menne, nagy valószínűséggel egy évet még a Real Madridért sem hajlandó várni…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik