Bayern: Lewandowski ügynöke hangnemet váltott Real-ügyben

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.08. 16:29
null
Lewandowski nem megy Madridba – jelen állás szerint (Fotó: AFP)
A hétvégén felerősödtek a pletykák, miszerint Robert Lewandowski, a Bayern München csatára 2016 nyarán a Real Madridhoz kerülhet – köszönhetően a lengyel futballista ügynökének. Cezary Kucharski ismét megszólalt, de ezúttal teljesen más hangnemet ütött meg.

 

 

Szombaton egy lengyelországi futballgálán – amelyen Nikolics Nemanját is díjazták – Lewandowski ügynöke azt mondta, „van valami” a Real Madriddal kapcsolatos pletykák mögött.

Két nappal később a lengyel Polsat Sport szólaltatta meg a menedzsert, aki már tagadta, hogy játékosa kapcsolatban állna bármilyen más klubbal a Bayern Münchenen kívül.

„Szó sem volt egy esetleges átigazolásról a Real Madridhoz. Ez csak spekuláció. Robert rendkívüli játékos, így természetes, hogy nap mint nap röppennek fel pletykák vele kapcsolatban. Az egész világon ismerik és elismerik, nem csak Lengyelországban és Németországban” – idézi a spanyol As a lengyel szavait.

„Minden egyes átigazolási időszakban szóba hozzák a nevét a legnagyobb klubokkal, de egyet biztosan állíthatok. Nem beszéltünk senkivel Madridból” – folytatta Cezary Kucharski, akinek decemberi madridi felbukkanása indította el az első Real-pletykákat a Bayern csatárával kapcsolatban.

„Az angol sajtó a Premier League-be, a spanyol sajtó a La Ligába, az olasz újságok a Serie A-ba akarják eladni Robertet, de ő jelenleg egy olyan klubnál van, amelyik illik hozzá, ahol jól érzi magát, nincs szüksége váltásra.”

Az egyetlen lehetséges tárgyalás, amelyet Lewandowski ügynöke hajlandó volt elismerni, az egy szerződéshosszabbítási egyeztetés lehetősége a Bayern Münchennel, de konkrétumról egyelőre nem beszélt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik