Dortmund: újabb csörte a Bayernnel, Rummeniggét bírálják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.06. 13:22
null
Götzét (jobbra) és Lewandowskit már átcsábította a Bayern, Reus is célpont? (Fotó: Action Images)
A Borussia Dortmund labdarúgócsapatának ügyvezetője, Hans-Joachim Watzke élesen bírálta a Bayern Münchent működtető gazdasági társaság első emberét, Karl-Heinz Rummeniggét, miután a sportvezető azt állította, Marco Reus szerződésében szerepel egy huszonötmillió eurós kivásárlási záradék, amely a következő évben lép életbe.

„A Borussia Dortmund némiképp ingerülten vette tudomásul, hogy Karl-Heinz Rummenigge háromnaponta a belső ügyeit tárgyalja ki a médiában. Biztosak vagyunk benne, hogy minden futballszurkoló tisztában van azzal, mi a szándéka a hasonló állításokkal. Karl-Heinz Rummenigge viselkedésével azt érte el, hogy a Borussia Dortmund és a Bayern München közötti, egyébként is feszült viszony még inkább károsodott. Munkáltatóként mi tartjuk magunkat ahhoz, amit vállaltunk, nem tárgyaljuk meg az alkalmazottaink szerződéseit nyilvánosan” – tudatta Watzke.

„Nagyon szép lenne, ha Karl-Heinz Rummenigge néha be tudná fogni a száját” – szúrt oda a Bayern-vezetőnek Michael Zorc, a Dortmund sportigazgatója.

Marco Reus a Bayern mellett a Barcelona, a Liverpool és a Manchester United kívánságlistáján is szerepel, ám a BVB semmiképpen sem akarja még elengedni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik