Csányi Sándor: Még 20 évig Marco Rossit!; Kun Anna a doppinggyanúba keveredő vívó

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2024.04.05. 23:12
null

A Nemzeti Sport szombati számából ajánljuk:

Csányi Sándor még húsz évig szeretné kapitánynak látni Marco Rossit. Amint azt az MLSZ elnöke a szövetség közgyűlésén kifejtette, még ez után is számítana az olasz mester szolgálataira, a kormánygarancia benyújtásával már csak azt várjuk, hogy 2026-ban vagy 2027-ben rendez Budapest BL-döntőt, az NB I létszáma viszont még két évig biztosan 12 marad. Somogyi Zsolt tudósítása.

Magyar Kupa-döntőt játszanak a hétvégén a férfi kosárlabdázók. A magyar final fourban a Falco a favorit, de a három kihívó is a trófeára tör. Esélylatolgató, elemzés és nyilatkozatok, avagy címlapsztori két oldalon.

Kun Anna az a vívó, aki háromszor is elmulasztott megjelenni a doppingvizsgálaton. Az egyéniben a ranglistáról olimpiai kvótás, nem is olyan rég Budapesten GP-győztes párbajtőröző még reménykedik, és ha nem lehet ott Párizsban, vélhetően épp egy magyar, Muhari Eszter pótolhatja – hogy min múlik a további sorsa, és mennyi esélye van arra, hogy tisztázza magát, arról Kovács Erika írt összefoglalót.

És ha szombat, akkor Képes Sport 12 oldalon: a 100 gyorson vb-érmes Németh Nándorral, a Magyarországról távozó Tokmac Nguennel, a labdarúgó Eb-sorozat 1984-es epizódjával, Paul Pogbával és Xabi Alonsóval, továbbá Varga Miklós énekessel.

A NEMZETI SPORT NAPILAPOT DIGITÁLIS FORMÁBAN ITT OLVASHATJA EL!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik