A DAC korai gólokkal nyert a Podbrezová ellen!

DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)DUDUCZ TIBOR (Dunaszerdahely)
Vágólapra másolva!
2024.04.07. 17:19
Csinger Márk (Fotó: FC DAC)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Niké Liga) rájátszásában a DAC 3–1-re legyőzte a Podbrezovát a 4. fordulóban.

SZLOVÁK NIKÉ LIGA
RÁJÁTSZÁS, 4. FORDULÓ
DAC–Podbrezová 3–1 (3–1) 
Dunaszerdahely, Mol Aréna, 4484 néző. V: Martin Dohal
DAC: A. Popovics – Andzouana (Redzic, 73.), Csinger, Kacsaraba, Brunetti (Kasa, 81.), A. Méndez (Gruszkowski, 61.) – Vitális, Dimun, Herc (Kácer, 73.) – Trusa, M. Koné (Gouré, 61.). Vezetőedző: Xisco
Podbrezová: Rehák – Bartos, Bakala, Mielke (Lajciak, 90+2.) – Kovácik, Bajo, Fasko (Chyla, a szünetben), Sanusi – Masaryk (Assinor, a szünetben), Paraj (Talakov, 77.), Kabongo (Galcík, 73.). Vezetőedző: Roman Skuhravy
Gólszerző: M. Koné (2., 16.), Trusa (8.), ill. Sanusi (45+3.)

ÖSSZEFOGLALÓ

Remekül kezdett a DAC, már a 2. percben megszerezte a vezetést: Alejandro Méndez bal oldali beadása után Moussa Koné a bal alsó sarokba helyezte a labdát. Hat perccel később Yhoan Andzouana beadásából Matej Trusa volt eredményes, majd újabb tíz perc múltával Koné a második gólját is  megszerezte – negyedóra játék után 3–0-t mutatott az eredményjelző. Szinte népünnepély volt a dunaszerdahelyi stadionban, ütemes tapssal jutalmazta a 4884 néző a remek játékot és a gólokat. 

Fél óra játék után a hazaiak átadták a területet a vendégeknek. Christophe Kabongo lövését Alekszandar Popovics megfogta, de az első félidő utolsó percében Ridwan Sanusi közeli próbálkozását már nem tudta védeni.

A második félidő Vitális távoli szabadrúgásával kezdődött, melyet Ivan Rehák kapus hárított. A 70. percben közel voltak a zólyombrézóiak a második góljukhoz, Mahmudu Bajo lövése a felső lécről kifelé pattant. A hajrában sem született újabb gól, a DAC 3–1-re nyert, és feljött a harmadik helyre. 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik