MLS: az Inter Miami hamarosan bejelenti Luis Suárez érkezését – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.12.22. 11:23
null
Fabrizio Romano szerint az Inter Miami hamarosan bejelenti Luis Suárez szerződtetését (Fotó: Getty Images)
Mint ismert, nemrég elköszönt a brazil élvonalbeli Gremiótól a holland Ajax, az angol Liverpool, a spanyol FC Barcelona és Atlético Madrid korábbi klasszisa, Luis Suárez, aki egyre közelebb áll ahhoz, hogy ismét Lionel Messi csapattársa legyen, de már az Inter Miaminál.

Luis Suárez 2023 januárjában igazolt az uruguayi Nacionaltól a brazil Gremióhoz. Azok után, hogy Lionel Messi nyáron, szerződése lejártával elhagyta a Paris Saint-Germaint és bejelentette, hogy az MLS-ben szereplő, David Beckham által résztulajdonolt Inter Miaminál folytatja pályafutását, több barátját is összeboronálták a floridai klubbal. Jordi Alba és Sergio Busquetsvalóban aláírt a csapathoz, de Luis Suárez annak ellenére maradt Brazíliában, hogy még az is felmerült, kivásárolja magát a szerződéséből. Ám végül más megoldást választottak és hosszabbítás helyett lerövidítették az uruguayi támadó szerződését.

Luis Suárez továbbra sem tett le arról, hogy újra együtt játszon Lionel Messivel, annak ellenére sem, hogy brazíliai búcsúja során arról beszélt, a teste jelez neki és érzi a fájdalmat.

Az átigazolásokra szakosodott olasz újságíró, Fabrizio Romano most X-oldalán arról számolt be, hogy minden készen áll ahhoz, hogy az Inter Miami bejelentse Luis Suárez szerződtetését, szóban ugyanis már egy hónappal ezelőtt megszületett az egyezség a felek között, az uruguayi pedig egy idényre ír alá hosszabbítási opcióval.


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik