Légiósok: Szoboszlai már beszélt Klopp-pal, nagyon izgatott, a PL volt az álma

N. T.N. T.
Vágólapra másolva!
2023.07.01. 10:50
null
Szoboszlai szombaton esik át az orvosi vizsgálatok első körén (Fotó: Getty Images)
Fabrizio Romano, átigazolásokkal foglalkozó olasz újságíró újabb részleteket osztott meg Szoboszlai Dominik Liverpoolba szerződéséről. Elmondása szerint a magyar válogatott csapatkapitánya már egyeztetett Jürgen Klopp-pal, nagyon izgatott, hogy a Liverpoolhoz igazolhat, ugyanis nagy álma volt a Premier League-ben játszani. Az angol klub sokáig próbált egyezkedni az RB Leipziggel, a német klub azonban nem engedett a 70 millió eurós kivásárlási árból, így az angolok péntek este, néhány órával a határidő előtt jelezték, megadják a kért összeget.

Mint pénteken megírtuk, a Liverpool és az RB Leipzig között megszületett az egyezség Szoboszlai Dominik átigazolásáról, az angolok kifizetik a magyar játékos szerződésében szereplő 70 millió eurós kivásárlási árat.

Fabrizio Romano, olasz transzferguru pénteki YouTube-videójában újabb részleteket osztott meg az átigazolásról. Megerősítette, hogy az utóbbi időszakban már csak a Liverpool volt képben (korábban a Newcastle United is erős kérőnek tűnt), számos titkos egyeztetés zajlott a felek között, a játékos és képviselői, valamint a két klub között.

„Péntek reggel a Liverpool még előállt különböző konstrukciókkal, a Leipzig azonban egyből nemet mondott az összes javaslatra, hajthatatlan volt, azt válaszolta, vagy kifizetik az angolok a kivásárlási összeget vagy nincs üzlet. A Liverpoolt sürgette az idő, ugyanis a kivásárlási opció éjfélig volt érvényben az idei nyáron. Végül 19 órakor értesítette a Lipcsét, hogy kifizeti a kért összeget, így aztán néhány óra alatt el kellett intézni a papírmunkát. Szoboszlai beszélt Jürgen Klopp-pal, nagyon izgatott amiatt, hogy a Liverpoolban játszhat, arról álmodott, hogy egyszer a Premier League-ben futballozzon. Néhány évvel ezelőtt már közel volt hozzá, amikor az Arsenal érdeklődött iránta, de végül csak most sikerült, a Liverpoolnak köszönhetően” – mondta el a videójában Romano.

Az olasz újságíró ma már arról írt, hogy – megerősítve a Nemzeti Sport információját – Szoboszlai szombaton vesz részt az orvosi vizsgálatok első körén a Liverpoolnál, várhatóan ezek után jelenti be hivatalosan az angol csapat.

FABRIZIO ROMANO VIDEÓJÁNAK ELSŐ RÉSZE FOGLALKOZIK SZOBOSZLAIVAL


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik