Pápa: Nagyon motivált vagyok, érzem a bizalmat - Tóth Norbert

Vágólapra másolva!
2010.06.30. 11:41
Elsősorban a több játéklehetőség reményében írt alá az Újpestről távozó Tóth Norbert a Pápához, és nagy örömére szolgál, hogy újra egy célért küzdhet az edző Véber Györggyel és a kapus Szűcs Lajossal – derül ki abból az interjúból, amit a pápai klub honlapja készített a csatárral.

„Nagyon motivált és kíváncsi vagyok, hogy mire lesz képes a csapat – nyilatkozta a napokban igazolt Tóth Norbert a lombardfcpapa.hu-nak. – Személyes célom, s ezért is jöttem el Újpestről, hogy kilencven perceket játsszak. Újpesten annyira beindult a fiatalítás, hogy mindegy, milyen állapotban lennék, nem valószínű, hogy sok lehetőséget kapnék. Nem mintha ezt Véber György garantálná, de remélem, a váltás jó lesz. Ami pozitívum, hogy játszó csapatba érkeztem.”

Tóth beszélt arról is, hogy örömére szolgál: ismét együtt dolgozhat Szűcs Lajossal és Véber Györggyel, akikkel az Újpest eddigi utolsó bajnokcsapatában együtt futballozott – sőt utóbbit pályaedzőként is volt alkalma megismerni a Megyeri úton.

„Örülök, hogy ilyen edzője van a Lombardnak. Ami különösen fontos: érzem részéről a bizalmat. A tizennyolcadik szezonomat kezdem az első osztályban, mindig akkor tudtam jól teljesíteni, ha bíztak bennem” – tette hozzá Tóth.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik