NB II: korábbi Hali-játékos a Kisvárda 14. új szerzeménye

Vágólapra másolva!
2015.07.31. 13:56
Megegyezett Kulcsár Kornéllal a labdarúgó NB II-ben szereplő Kisvárda vezetősége, így a középpályás lett a szabolcsi csapat 14. nyári szerzeménye – számolt be róla a szon.hu.

A 23 esztendős irányító középpályás pályafutása során szerepelt a Kaposvár, a Haladás, a ZTE és a Pápa együttesében is. Az előző szezonban a Haladás kölcsönjátékosaként a Mezőkövesdben futballozott, de a borsodi klub vezetősége április 30-i hatállyal, közös megegyezéssel szerződést bontott vele.közös megegyezéssel szerződést bontott vele.

Kulcsár Kornél a nyáron elköszönt a Haladástól is, így most szabadon igazolható játékosként kerül Kisvárdára és a szurkolói ankéton már meg is kapta a mezét.

Révész Attila szakmai igazgató a drukkerek előtt egyébként kiadta a jelszót: a 7–11. hely megszerzése a csapat célja, és csak azért fogalmazott ilyen „szerényen”, mert elsőre nem akarnak nagyobbat álmodni.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A KISVÁRDÁNÁL

Érkezők: Cseri Tamás (Gyirmót FC Győr), Csilus Tamás (szabadon igazolható, legutóbb Lombard Pápa), Eszlátyi István (SVSE-GYSEV), Fazakas Géza (szabadon igazolható, legutóbb Sopron), Graszl Károly (Gyirmót FC Győr), Hadaró Valentin (Kaposvár), Ivancsics Alex (szabadon igazolható, legutóbb Szentlőrinc), Kulcsár Kornél (szabadon igazolható, legutóbb Haladás), Koronczi Bence (Puskás Akadémia), Lázár Zsolt (szabadon igazolható, legutóbb Dunaújváros), Rajczi Péter (Kaposvár), Tarczy Pál (FTC, szabadon igazolhatóként), Vári Barnabás (Szolnok)
Kölcsönbe érkezők: Koszta Márk (Bp. Honvéd-MFA)

Kölcsönből visszatérők:Hidi Norbert (Tiszakanyár)

Az utánpótlásból felkerültek: Lázi László

Kiszemeltek:
Távozók: Marko Milovac (szerb, Nyíregyháza, ?), Yves Sipmlice Mboussi (kameruni), Myke Bouard Ramos (brazil, MTK), Vasas Gergő (Mezőkövesd)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz: Farkas Márk (Haladás, onnan Nyíregyháza?), Szécsi Gergő (DVSC, onnan Balmazújváros)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik