DVSC: „Három Vidi-büntető, lényegében helyzet nélkül”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.19. 12:27
A labdarúgó NB I-ben szereplő DVSC-Teva 19 éves támadója, Balogh Norbert örül, hogy kezdőként lépett pályára a Videoton elleni Ligakupa-összecsapáson. Úgy érzi, csapata irányított szinte végig a meccs során, a fehérváriaknak alig volt helyzetük, mégis kaptak három büntetőt, és véleménye szerint nem igazságos a 2–3-as végeredmény.

„Nagyszerű érzés volt természetesen, hogy kezdőként léphettem pályára, ráadásul most először a Nagyerdei Stadionban – nyilatkozta a dvsc.hu-nak Balogh Norbert. – Nyilván volt bennem egy kis izgalom, de alig vártam a mérkőzést. Éreztem, hogy minél jobban kell teljesíteni, és tudtam, hogy most lehet magam megmutatni. Teszem tovább a dolgomat, megpróbálok minél jobb formába lendülni, és bízom benne, hogy bajnoki mérkőzéseken is egyre több lehetőséget kapok majd."

A klub saját nevelésű támadója bánja, hogy elpuskázott egy nagy lehetőséget, és úgy véli, a Videotonnak alig volt helyzete az összecsapáson.
Balogh Norbert. – Nyilván volt bennem egy kis izgalom, de alig vártam a mérkőzést. Éreztem, hogy minél jobban kell teljesíteni, és tudtam, hogy most lehet magam megmutatni. Teszem tovább a dolgomat, megpróbálok minél jobb formába lendülni, és bízom benne, hogy bajnoki mérkőzéseken is egyre több lehetőséget kapok majd."

A klub saját nevelésű támadója bánja, hogy elpuskázott egy nagy lehetőséget, és úgy véli, a Videotonnak alig volt helyzete az összecsapáson.

„Nagyon sajnálom, hogy kihagytam azt a nagy zicceremet. Esküszöm, egy darabig ezt fogom gyakorolni – mosolygott a Loki csatára. – A hosszút szerettem volna kilőni, de sajnos nem sikerült. Legközelebb a rövidbe fogom rúgni izomból. A találkozón egyébként a Videotonnak alig volt helyzete, szinte mi irányítottunk végig. Ez az utolsó percben befújt büntető pedig egészen hihetetlen. Jovanovic alig ért hozzá az ellenfél játékosához, és a bíró máris fújt a sípjába. Három tizenegyest kapott a székesfehérvári együttes a kilencven perc alatt, lényegében úgy, hogy nem is volt helyzete. Nem érzem igazságosnak a végeredményt.”

A debreceniekre a hétvégén is rangadó vár, s Balogh szerint ha a Diósgyőr ellen is hasonló agresszivitással és összeszedettséggel futballoznak, akkor nem marad el a siker.

„Nagyon szeretnék a Diósgyőr ellen is pályára lépni. Ha ugyanilyen agresszivitással és összeszedetten játszunk, akkor megnyerjük a mérkőzést. Az utóbbi két bajnoki meccsünk nem sikerült jól, ám megfelelő hozzáállással és kellő koncentrációval megszerezhetjük a három pontot” – zárta mondandóját a fiatal támadó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik