Kisvárda: Balogh Norbert ismét átélné a nemzetközi meccsek élményét

B. T.B. T.
Vágólapra másolva!
2023.07.03. 09:46
null
Balogh Norbert Dunaszerdahelyről érkezett Kisvárdára (Fotó: kisvardafc.hu)
Balogh Norbert, a Kisvárda Master Good új szerzeménye bízik és hisz is benne, hogy jól alakul mostani klubváltása.

 

KÉT JÁTÉKOS HIÁNYZOTT a nyár első felkészülési mérkőzésén fellépő Kisvárdából, amely szombaton 2–1-re nyert a szlovák élvonalba fel-, pontosabban visszajutó FC Kosice vadonatúj, még épülő, de a hosszanti lelátórészekkel már teljesen elkészült stadionjában.

Betegség miatt nem léphetett pályára a játszott NB I-es mérkőzések számát (143) tekintve klubrekorder Bohdan Melnik, valamint Balogh Norbert, aki még egyetlen meccsen sem szerepelt kisvárdai színekben, hiszen pénteken írta alá szerződését új klubjához. A szabolcsiak egy évre vették kölcsön a szlovákiai Dunaszerdahelyi AC-tól azzal a lehetőséggel, hogy 2024 nyarán megvásárolhatják játékjogát.

„Mindenki kedvesen fogadott, és amennyire volt lehetőségem betekintést nyerni a klub életébe, szimpatikus számomra a Milos Kruscsics vezetőedző által képviselt elképzelés. Azt is tudom, Révész Attila sportigazgató nagyon érti a futballt, és tetszik, ahogyan rajta tartja a szemét a csapaton – mondta a 27 éves, kétszeres magyar válogatott Balogh Norbert, aki magyar élvonalban nyolcvan mérkőzésen szerepelve 15 gólt szerzett. – Kicsit olyan érzésem van, mint amikor külföldről hazatérve a Honvédhoz kerültem, ott igazán jó kezekben voltam, és ezt jó előjelnek tekintem, hiszen legutóbb Kispesten ment igazán jól a futball. Hogy utána min mentem keresztül, azt csak azok tudják, akik igazán közel állnak hozzám, mindenesetre bízom és hiszek benne, hogy jól alakul a mostani váltás.”

Ez mit jelent pontosan? Jól szereplő csapat hasznos tagjának lenni, vagy olyan egyéni mutatókkal kirukkolni, amelyek ráirányítják a figyelmet?

„Szeretnék olyan csapatban játszani, amely kiharcolja az Európa-konferencialiga-szereplés lehetőségét – árulta el a 197 centiméter magas, hajdúböszörményi születésű futballista. –  A DAC színeiben már megadatott nekem mindaz, olyan élmény volt, mint a telt házas olaszországi bajnokik, és szeretném ezt újra átélni. Kisvárdán erre reális az esély, a klubnál minden a helyén van, arról nem is beszélve, hogy a csapat egyszer már kiléphetett a nemzetközi porondra, miért ne történhetne meg újra? Ehhez azonban nagyon sokat kell dolgoznunk. A csapatnak és persze nekem is.”          

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik