MLSZ-díjátadó: Kondás Elemér az év edzője

Vágólapra másolva!
2014.06.02. 12:16
A Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) telki központjában hétfő délben ünnepélyes keretek között – szövetségi elöljárók, klubvezetők, szakemberek mellett tiszteletét tette a felkészülési meccsekre készülő válogatott keret – adták át az év legjobbjainak járó RangAdó-díjakat, immár harmadik alkalommal. Az év edzője a bajnokcsapat trénere, Kondás Elemér (DVSC-Teva) lett. A díjat Gellei Imrétől vehette át.
Jelölést kapott még Artner Tamás (Haladás) és Horváth Ferenc (MVM-Paks, Győri ETO). A szezon legsportszerűbb csapata az MTK lett, Domonyai László klubigazgató épp akkor lépett be a terembe, amikor a színpadra hívták, mentségére szóljon, ligaülésről érkezett.

 

A végeredmény az élvonalbeli klubok által leadott szavazatok alapján alakult ki. A férfiaknál és a nőknél az év edzőjét, játékosát és felfedezettjét díjazták, továbbá a játékvezetőt és a legsportszerűbb csapatot. Az eseményen két közönségdíjat is átadtak: a legszebb gólt szerző játékost ismerték el, valamint a szurkolók is megválaszthatták a szezon legjobb futballistáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik