„Gyűlölök veszíteni, mindig nehezen viselem” – Tímár Krisztián, miután még nem jutott fel a Nyíregyháza

N-P. T.N-P. T.
Vágólapra másolva!
2024.04.30. 10:02
null
A labdarúgó NB II 30. fordulójának záró mérkőzésén az Ajka hazai pályán 1–0-ra legyőzte a bajnoki címre aspiráló Nyíregyházát, amely nemhogy az aranyérmét nem tudta biztossá tenni hétfő este, egyelőre a feljutás sem sikerült neki. A találkozó után a Szpari játékosával, Baki Ákossal és vezetőedzőjével, Tímár Krisztiánnal beszélgetett az NSO Tv stábja.

Baki Ákos szerint kicsit fásult volt a Nyíregyháza ezen a mérkőzésen.

„Ugye ez volt a harmadik meccsünk rövid időn belül, ez meg is látszódott a játékunkon. Ennek ellenére azt mondom, hogy az első félidőben el kellett volna intéznünk ezt a mérkőzést, hiszen ott voltak a százas helyzeteink. Sajnálom, hogy így alakult, de a sors valahogy úgy akarta, hogy hazai környezetben harcoljuk ki a bajnoki címet.”

Videónkban beszél arról, volt-e nyomás rajtuk; a vereséget vagy a bajnoki cím elnapolását érzi-e nagyobb csalódásnak, de megtudjuk a Nyíregyháza titkát és azt is, neki személy szerint mennyire hiányzik a visszatérés az NB I-be.

A Szpari vezetőedzője, Tímár Krisztián számított arra, hogy játékosai tompábbak lesznek.

„Nem olyan gyorsan tudtuk járatni a labdát, nem nyertük úgy az egy az egy elleni párharcokat, sokszor hosszú volt a csapat, és ezért nem működött úgy az első félidőben a védekezésünk. Azt gondolom, hogy ezt a szünetben rendeztük, a második félidő talán egy kicsit kompaktabb volt, és jobban nézett ki egy kicsit. Azt gondolom, nekünk több helyzetet sikerült kialakítani, de ilyenkor, amikor fáradtabb egy csapat, jobban kell sáfárkodni ezekkel. De gratulálok az Ajkának, mert jól felkészült belőlünk, próbálta elrontani a játékunkat, ezt többnyire sikerrel tette, fontos három pontot szerzett.”

Videónkban mesél arról, minek tudható be a fáradtság; megtudjuk tőle, mennyire utál veszíteni, és azt is, neki személy szerint mit jelentene, ha visszavezetné a Nyíregyházát az NB I-be.

 

LABDARÚGÓ NB II
30. FORDULÓ
FC AJKA–NYÍREGYHÁZA SPARTACUS FC 1–0 (0–0)
Ajka, Városi Sportcentrum, 1500 néző. Vezette: Molnár Attila (Ország Péter, Vörös Dániel)
AJKA: Szabados – Tóth G., Tar, Kenderes, Csemer – Görgényi (Szűcs K., 85.) – Babos B., Sejben (Pantovics, 85.), Csizmadia Z., Zsolnai R. (Nagy K., 67.) Szarka Á. (Borsos F., 75.). Vezetőedző: Schindler Szabolcs
NYÍREGYHÁZA: Fejér B. – Baki (Vass P., 89.), Alaxai, Temesvári A. – Farkas B., Sigér Á., Nagy D., Nagy B. – Gresó (Takács O., 63.), Beke P. (Novák Cs., 59.), Kovácsréti. Vezetőedző: Tímár Krisztián
Gólszerző: Kenderes (61.)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik