Győri ETO: augusztusban jön a BL-győztes Bayern - hivatalos

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.08. 11:26
null
Győrben lép fel a Bayern München (Fotó: Reuters)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Győri ETO hivatalos honlapján bejelentette, hogy augusztus 11-én Győrbe érkezik a német bajnok és Bajnokok Ligája-győztes, valamint Német Kupa-nyertes Bayern München.

A találkozót a tervek szerint augusztus 11-én, vasárnap 17 órakor rendezik meg az ETO-parkban.

Az eto.hu tájékoztatása szerint a mérkőzést az Audi Hungaria Motor Kft. 20 éves fennállásának alkalmából rendezik meg.

PINTÉR ATTILA: FANTASZTIKUS HÍR!
„Óriási dolognak tartom, hogy egy Bajnokok Ligáját nyerő együttes komplett csapatával érkezik Magyarországra – idézte az eto.hu Pintér Attilát, a győriek vezetőedzőjét. – Nem tudom, hogy ennyi válogatott és BL-győztes játékos, illetve ilyen magasan jegyzett klubcsapat mikor járt legutóbb hazánkban, de abban biztos vagyok, hogy a Győri ETO FC mellett ez az egész magyar labdarúgás számára fantasztikus hír. Azt gondolom, nemcsak azoknak a szurkolóknak nagy öröm ez, akik a Bayern Münchenért rajongnak, hanem mindenkinek, aki szereti a futballt.”

Az autógyártó cég és az ETO a mérkőzés bevételét „futballutánpótlásra és szociális projektekre fordítja a régióban”.

„Nagyon örülünk, hogy sport iránti elkötelezettségünk keretében izgalmas órákat kínálhatunk a futballrajongók számára. A Győri ETO FC hivatalos partnereként a sportág fejlődéséhez és a csapat sikeréhez is hozzájárulunk” – olvasható Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezetősége elnökének nyilatkozata a klub honlapján. A vállalat 2011 óta a Győri ETO FC főszponzora.

A gálamérkőzés miatt vélhetően módosítani kell az augusztus 10., szombat 21 órára kiírt Győri ETO–Ferencváros bajnoki időpontját, amelyet szintén az ETO-parkban rendeznének meg.

A Bayern elleni meccs belépőjegyeivel kapcsolatban később ad tájékoztatást a klub a szurkolóknak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik