FTC-Újpest: Céljaink eléréséhez muszáj legyőzni a Fradit - Mészöly

Vágólapra másolva!
2010.04.29. 21:14
Mészöly Géza, az Újpest vezetőedzője bizakodva várja a holnapi, Ferencváros elleni derbit. A szakember örül, hogy Kabát Péter visszatérhet, és kijelentette, ahhoz, hogy csapata elérje céljait, muszáj legyőznie az FTC-t.

„Már hétfőn lehetett érezni, hogy milyen mérkőzés vár ránk pénteken. Az edzéseken eddig sem volt probléma a munkával, de az elmúlt napokban mindenki kétszeresen odatette magát. A siker az apró részletekből áll összes, és ezek alapján optimista vagyok, mert látni lehet, hogy a játékosok mindent megtesznek a sikerért" – nyilatkozta Mészöly Géza az Újpest hivatalos honlapjának. A szakember azt is elmondta, hosszú idő után sem eltiltottja, sem sérültje nincs a csapatnak, és azok a játékosok, akik nem léphetnek pályára az Üllői úton, profin segítik a többiek munkáját.

„Kabát Peti újra jó fizikai állapotba került a sérülése után, visszatérhet, így személyében egy igazi gólszerzővel egészültünk ki, akire legalább két védő figyel majd. Már csak a jelenléte is erősíti a csapatot, és annak különösen örülök, hogy vele együtt már öt játékosról mondható el, hogy bármikor képes gólt szerezni" – hangsúlyozta a csapatkapitány visszatérésének fontosságát Mészöly.

A szakember a Ferencvárosról is ejtett pár szót: „Már az ellenfél játékosainak nyilatkozataiból lehetett érezni, hogy magabiztosak, főleg azok után, hogy legyőzték a Debrecent, és idegenben döntetlent játszottak a Videoton ellen. Lehet önbizalmuk, de azért ne feledjük, hogy az utolsó meccsek miatt nekünk sem kell szégyenkeznünk. Vannak még céljaink a bajnokságban, szeretnénk minél jobb pozícióban végezni, ehhez pedig szükséges az FTC elleni győzelem."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik