Ferenczi a következő idényre is marad Debrecenben

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2024.05.09. 14:04
Ferenczi hosszabbított (Fotó: dvsc.hu)
A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC a hivatalos oldalán közölte, hogy 33 éves játékosa, Ferenczi János marad a klubnál, ugyanis hosszabbítottak vele.

„Automatikusan meghosszabbodik egy évvel Ferenczi János szerződése. A 33 éves futballista 2011-ben, mindössze 20 éves korában került fel a Loki felnőttcsapatához, a Vasas elleni bajnokin debütált az élvonalban. A klubhűség mintapéldája azóta alapemberré vált, stabil tagja a DVSC-nek, melynek színeiben már több mint 200 NB I-es mérkőzésen lépett pályára, s a Loki szereplési örökranglistájának 9. helyén áll”emlékeztetett a DVSC honlapja.

„Óriási megtiszteltetés, hogy továbbra is számít rám a klub, és pozitívan állt a hosszabbításhoz – idézte a gárda oldala a kétszeres válogatott Ferenczit. – Ennyi év után is szeretném tovább segíteni a csapatot, és remélem, a többiekkel együtt örömteli pillanatokat tudunk szerezni a szurkolóknak. Bízom abban, hogy ezzel a klubhűséggel példát tudok mutatni a fiatalabb játékosok számára is. Köszönöm a legnagyobb szurkolóim, a családom támogatását!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik