FTC-Újpest: szurkolói regisztráció, jegyelővétel - hasznos információk

Vágólapra másolva!
2010.04.26. 16:44
Címkék
A labdarúgó Soproni Ligában a Ferencváros pénteken az Újpestet fogadja. A derbi kapcsán ma mindkét klub hivatalos honlapján közölt fontos információkat szurkolóival.

Az FTC Labdarúgó Zrt. tájékoztatása szerint a pénteken 19 órakor megrendezendő mérkőzésre a hazai szurkolók a Fradi Shopban április 30-án 10 és 17 óra között regisztrálhatnak, ezt követően technikai okok miatt erre már nem lesz lehetőségük. Így a klub vezetői azt tanácsolják a drukkereknek, hogy ha tehetik, már a mérkőzést megelőző napon regisztráljanak.

A regisztrált szurkolók pénteken a helyszínen a főpénztárban 10 órától, a többi pénztárban pedig 15 órától válthatnak jegyet az Újpest elleni találkozóra. A többi napon (így ma is) 12 és 18 óra között árulják a belépőket, kivéve kedden, amikor 10 és 15 óra között tart nyitva az Üllői úti jegyiroda.

Az Újpest FC arról tájékoztatta drukkereit, hogy az FTC elleni találkozóra szóló jegyeket elővételben hétfőn 13.00 órától vásárolhatnak az Újpest FC Shopban, a Szusza Ferenc Stadionban.

Pénteken az Albert-stadionban a vendégszurkolók már nem vehetnek jegyet.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik