Jégkorong-vb: Ti vagytok a legnagyobbak! – magyar győzelmi ankét

Vágólapra másolva!
2016.05.14. 19:21
null
TOVÁBBI KÉPEK LENT!
A Fehéroroszország ellen aratott háromgólos (5–2) remek győzelem után második ankétját tartotta a magyar jégkorong-válogatott a szentpétervári Jubilejnij jégcsarnok melletti szurkolói zóna színpadán. Az első még a Kanada elleni tisztes helytállásnak szólt, ezúttal viszont a győzteseket ünnepelte 350-400 magyar, és több tucat segéderő.

 

MAGYAR MENETREND
május 7.: Szlovákia–Magyarország 4–1
május 8.: Magyarország–Kanada 1–7
május 10.: Magyarország–Franciaország 2–6
május 11.: Finnország–Magyarország 3–0
május 13.: Egyesült Államok–Magyarország 5–1
május 14.: Magyarország–Fehéroroszország 5–2
május 16. (hétfő), 19.15: Németország–Magyarország
A magyar válogatott mérkőzéseit a (Tv: Sport1) a Nemzeti Sport Online élőben közvetíti!

A mieink a biztonsági felvezetés mellett ezúttal megkapták a helyi miniszoknyás lányokból álló doboscsapatot, amely a meccsek előtt a csarnokba szokta invitálni a drukkereket. Most az ellenkező irányt tették meg, rendhagyó módon nem szurkolókkal, hanem jégkorongosokkal a nyomukban. A vidám és önfeledten ünneplő magyar szurkolók – aki kiegészültek a fílinget szintén magáénak érző jó pár helyivel, de még szlovák(!) drukkerrel is – szokás szerint végigénekelték a sportági slágerlistát.

A főszereplők közül megszólaltatott játékosok sok érdemit nem is tudtak hozzátenni a programhoz. Megköszönték a biztatást, és visszadicsérték a mérkőzésen szintén csillagos ötösre teljesítő tábort.

Mind közül szövetségi kapitányunk, Rich Chernomaz fogalmazott a legvisszafogottabban. Emlékezve arra, hogy a Kanada elleni teljesítményért a színpadon, a nagyközönség előtt dicsérte meg a játékosait, utána viszont gyengén muzsikáltunk a franciák ellen. Ki is kaptunk simán. Hétfőn viszont még egy nagyon fontos meccs vár ránk a németek ellen, a kanadai szakember nem szerette volna, ha belelép abba a folyóba, amelybe a múltkor.

A húszperces program végeztével most gyorsabban elhagyták a helyszínt a mieink, de azért a szemfülesek pár autogramot és néhány közös fotót elcsíphettek.

TEKINTSE MEG A SZURKOLÓI ANKÉTRÓL KÉSZÍTETT KÉPEINKET!

 

 

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik