Jégkorong ob I: az FTC kétgólos győzelmet aratott a Vasas ellen

Vágólapra másolva!
2010.03.22. 21:21
Kétgólos győzelmet aratott az FTC a Vasas ellen a jégkorong ob I harmadik helyéért vívott második mérkőzésen.

Gólnélküli első harmad után Sándor Szilárd találatával a vendég Vasas jutott vezetéshez Pesterzsébeten, de a 35. percben Marko Hucko góljával egyenlített az FTC. Igaz, akkor a Vasas kettős emberhátrányban volt.

A záró harmadban Beau McLaughlin emberelőnyből már a hazaiakat juttatta előnyhöz. A Vasas már a kapusát, Jozef Ondrejkát is lehozta az egyenlítés reményében, de ez csak egy újabb kapott gólt eredményezett: Jánosi Csaba volt eredményes.

Az egyik csapat két győzelméig tartó párharcban mindkét együttesnek egy sikere van.

A harmadik mérkőzést szerdán rendezik.

 JÉGKORONG OB I
A 3. HELYÉRT, 2. MÉRKŐZÉS
FTC CORNER MONEYGRAM–VASAS BP. STARS  3–1 (0–0, 1–1, 2–0)
Pesterzsébet, 300 néző. Vezette: Halassy, Varjú, Soós D., Nagy A.
FTC: BUDAI (1) – Flinta, Székely Mádai, Jánosi 1, HOFFMANN, Schellin – Nagy R., Kauttonen, Marosi, MCLAUGHLIN 1, Rajz – Hucko 1, Holló, Feil, Hegyi II Á. (2), FEKETE SZ. (2) – Ványi, Barabás, Rosztocsil, Gergely Zs., Szilágyi. Edző: Szergej Oreskin
VASAS: Ondrejka – Kangyal, Kluuskeri, PETERDI, Gergely Cs., Gröschl – Sille, Irányi, HOLÉCZY (1), Somogyi, SÁNDOR SZ. 1 – Ennaffati (1), Szajbert K., Berta, Fodor Sz., Petricko – Géczi, Majoross, Wéber, Strenk, Fodor Cs. Edző: Glenn Williamson
Kiállítások: 10, ill. 18 perc + 10 perc fegyelmi (Gergely Cs.)
MESTERMÉRLEG
Szergej Oreskin: – Az előző vesztes mérkőzés után átbeszéltük a dolgokat. Kissé megkavartam a sorokat, és ez be is jött. Az egész csapat jól dolgozott, mindenkivel elégedett vagyok. 
Glenn Williamson: – Nem játszottunk jól, túlcifráztuk a játékot, balerinaként viselkedtünk a jégen, és emellett az ellenfél kapusa is remekül védett. A folytatásban ismét a saját játékunkat kell játszani, és akkor nem lesz gond.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik