Eb 2016: Bale úgy érzi, nem kell válaszolnia a kritikákra

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.29. 13:43
A Real Madrid labdarúgócsapatának szurkolóitól az elmúlt időszakban sok kritikát kapó Gareth Bale úgy érzi, senki szidalmazására nem kell válaszolnia, mindenki tudja, mire képes.

A walesi szélső szombaton két találatot szerzett Izrael ellen az Eb-selejtezőn, köztük egy pompás szabadrúgásgólt. Klubcsapatában azonban nincs ilyen jó formában, ezért a Real Madrid szurkolói többször is kifütyülték teljesítménye miatt, valamint az autóját is megtámadták.két találatot szerzett Izrael ellen az Eb-selejtezőn, köztük egy pompás szabadrúgásgólt. Klubcsapatában azonban nincs ilyen jó formában, ezért a Real Madrid szurkolói többször is kifütyülték teljesítménye miatt, valamint az autóját is megtámadták.

„Nem kell válaszolnom a kritikákra – mondta Bale. – Én is tudom, ahogy mindenki más is, hogy mire vagyok képes. Vannak jobb és kevésbé szép időszakok a futballban, de utóbbiakat is túl kell élni. Csak annyit tehetek, hogy igyekszem minél jobb teljesítményt nyújtani a pályán, amint ez most is sikerült Izrael ellen.”

„Nem hiszem, hogy bárkinek is bizonyítanom kellene, elég, ha a saját játékomat megmutatom. Igazán szeretek a válogatottban játszani, nagy megtiszteltetés ez a számomra. A legfontosabb, hogy a futballra tudjak összpontosítani, ezért nem is figyelek a kritikákra.”

Bale a szombati duplájával már 16 gólnál jár a válogatott mérkőzésein, ezzel a hatodik helyre lépett elő azok között, akik a walesi nemzeti tizenegyben betaláltak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik